Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mas szerint is ez netto...

Mas szerint is ez netto parasztsag?

Figyelt kérdés

Anyosekkal 6an vakaciozunk.

Megkertek minket, hogy hozzunk a szomszed kifozdebol koretet, hust ok kisutik (1 csirkecomb - also felso- fejenkent)

Nekem ennyi nem eleg, elegge nagydarab ember vagyok. Azert, hogy biztos legyek megkerdeztem, hogy kernek-e valami mast is a kifozdebol mint rizs. A valasz nem volt. Mindenkit megkerdeztem...

En hoztam magamnak meg 2 szelet rantott hust meg.

Majd az asztalnal ugy osztotta az aposom a hust, hogy az en alsocomb reszemet maganak rakta, mondvan, hogy hoztam magamnak meg rantott hust, es hogy igy igazsagos.

Csak pislogtam.. ha tudom ezt elore akkor hozok neki is.. nem parasztsag ez?

2020. nov. 1. 17:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
98%
"Nana! Mindenkinek jár egy comb, megbeszéltük. Dobja csak át ide az adagomat. Nem kért semmi pluazt pedig én hoztam volna. Így járt. Jóétvágyat"
2020. nov. 1. 17:52
 12/40 anonim ***** válasza:
98%
Éhezõk viadala c. film jutott eszembe.
2020. nov. 1. 17:56
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Rühellem, amikor így ki van centizve a kaja, baromi gáz szokás. Inkább többet veszek mindig, ha megmarad max màsnap nem kell sütni/főzni, de annál gázabbat el sem tudok képzelni, hogy 1 csirkecombot vegyek fejenként, ha meg még valaki enne, akkor nem tud.

Egyébként legközelebb mondd meg, hogy ti külön intézitek magatoknak a kaját!

2020. nov. 1. 18:14
 14/40 A kérdező kommentje:
A vacsorat en rendeztem es megnyugodtam mert meg maradek is lett.
2020. nov. 1. 18:23
 15/40 anonim ***** válasza:
55%
Azért ilyenkor megnyugszom, hogy mindig van rosszabb :D
2020. nov. 1. 18:27
 16/40 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező, te nagyon gáz vagy. Rendezés egy vacsorát, és nem is te hozattad, azt a fejenként egy db csirkecombot? De magadnak még külön hoztál is mást. Ha te rendezd meg a vacsorát, akkor neked kell oda figyelni arra, hogy ne egymás elől vegyék el az ételt. Apósod szerintem ezt csakazértis csinálta, mert látta milyen skót vagy.
2020. nov. 1. 18:35
 17/40 anonim ***** válasza:
94%
#16, neked- úgy látszik - nem megy az értő olvasás. fuss neki újra
2020. nov. 1. 19:02
 18/40 anonim ***** válasza:
19%

Most amúgy én sem egészen értem mi van, pedig elvileg megy a szövegértés, de aki érti, felvilágosíthat.

A kérdező kiír egy kérdést arról, hogy az anyósáék főznek, de neki kevés a kaja, aztán a a hozzászólásban már ő rendezte a vacsorát. Akkor miért nem vettél több kaját? Vagy most ha még maradt is belőle, akkor mi a probléma?

Az eredeti kérdésre válaszolva, szerintem is gáz. Én 60kg-os nő vagyok, nem különösebben nagy étkű, de ha éhes vagyok, akkor 1 db csikecomb nekem sem elég hogy jól lakjak. Alapból gáz így kicentizni a kaját, akkor főzzön inkább mindenki magának, vagy rendeljetek egy pizzát. De hogy após még el is veszi a "részed" az elég kínos.

2020. nov. 1. 20:15
 19/40 A kérdező kommentje:
Igen, tehat a kerdesben ebedrol van szo. A vacsora mar tisztazott volt :D
2020. nov. 1. 20:16
 20/40 anonim ***** válasza:
59%
Jaa, így már értem. Bocsi, ezt tényleg nem figyeltem.
2020. nov. 1. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!