Mas szerint is ez netto parasztsag?
Anyosekkal 6an vakaciozunk.
Megkertek minket, hogy hozzunk a szomszed kifozdebol koretet, hust ok kisutik (1 csirkecomb - also felso- fejenkent)
Nekem ennyi nem eleg, elegge nagydarab ember vagyok. Azert, hogy biztos legyek megkerdeztem, hogy kernek-e valami mast is a kifozdebol mint rizs. A valasz nem volt. Mindenkit megkerdeztem...
En hoztam magamnak meg 2 szelet rantott hust meg.
Majd az asztalnal ugy osztotta az aposom a hust, hogy az en alsocomb reszemet maganak rakta, mondvan, hogy hoztam magamnak meg rantott hust, es hogy igy igazsagos.
Csak pislogtam.. ha tudom ezt elore akkor hozok neki is.. nem parasztsag ez?
Rühellem, amikor így ki van centizve a kaja, baromi gáz szokás. Inkább többet veszek mindig, ha megmarad max màsnap nem kell sütni/főzni, de annál gázabbat el sem tudok képzelni, hogy 1 csirkecombot vegyek fejenként, ha meg még valaki enne, akkor nem tud.
Egyébként legközelebb mondd meg, hogy ti külön intézitek magatoknak a kaját!
Most amúgy én sem egészen értem mi van, pedig elvileg megy a szövegértés, de aki érti, felvilágosíthat.
A kérdező kiír egy kérdést arról, hogy az anyósáék főznek, de neki kevés a kaja, aztán a a hozzászólásban már ő rendezte a vacsorát. Akkor miért nem vettél több kaját? Vagy most ha még maradt is belőle, akkor mi a probléma?
Az eredeti kérdésre válaszolva, szerintem is gáz. Én 60kg-os nő vagyok, nem különösebben nagy étkű, de ha éhes vagyok, akkor 1 db csikecomb nekem sem elég hogy jól lakjak. Alapból gáz így kicentizni a kaját, akkor főzzön inkább mindenki magának, vagy rendeljetek egy pizzát. De hogy após még el is veszi a "részed" az elég kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!