Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sznob, nyársat nyelt, urizáló...

Sznob, nyársat nyelt, urizáló apósjelölttel és anyósjelölttel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Úri népnek adják elő magukat, úgy ülnek le az asztalhoz, mintha grófi kastélyban élnének, s velem úgy beszélnek, mint a kutyájukkal vagy a cselédjükkel, dühíti őket, hogy a lányuk velem él. De most láttam mindkét firma anyját, az apósjelöltét is meg az anyósjelöltét is. Halottak napjára eljött mindkét nagymama. Majd elájultam. Mindkét nagymama egyszerű fejkendős falusi nénike. Akkor ez a két szép madár - az apósjelölt meg az anyósjelölt - mire fel játssza meg magát? Hisz mindketten alulról jöttek. Nem grófi bölcsőben ringatták őket. A apósjelölt mégis úgy vonul mindenhová, mint egy angol lord, az anyósjelölt meg úri dámaként teszi-veszi magát. Mire fel a nagy rongyrázás? Már átlátok rajtuk, hisz ezek mindketten parasztgyerekek voltak, parasztcsaládban nőttek fel. Miért akarják a gyökereiket megtagadni? Miért vették fel a grófi stílust? Megyebálra járnak, színházba járnak, bridzselnek a barátaikkal, a nagyságos úr teniszezni jár, a nagyságos asszony meg kondicionáló tornára. És még engem mernek lenézni? Nekem egyik nagymamám sem fejkendős néni!!! Mindkét nagyszülői pár a polgári rétegbe tartozott (már meghaltak szegények). Akkor mi jogon vergődnek? Mert a nagyságos úr orvos, a nagyságos asszony meg jogásznő? Na és? Én sem maradok el tőlük, gyógyszerész vagyok. Mégis olyan lekezelőek velem, semmi természetesség nincs bennük, csak a görcsös urizálás, a feszülés, a gebeszkedés.

Csoda, hogy a lányuk ilyen környezetben felnőve is normális maradt. Hogy mondjam meg nekik, hogy hátrább az agarakkal, mert nincs mire fel nagyzolni? Köpjék ki a lenyelt vállfákat, most már úgyis mindent tudok, a fejkendős nénikék láttán mindenre rájöttem velük kapcsolatban.

Valahogy meg kell ezt mondanom nekik.

2020. nov. 1. 00:16
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
91%
Barátnőd jól teszi ha másik pasi után néz😁
2020. nov. 1. 05:50
 12/57 anonim ***** válasza:
84%
Örülnöd kéne, hogy egy nagypolgári családba bekerülhettél. Az ilyenek a lányuknak a seggük alá szoktak rakni mindent, amit a barátnőd lévén te is élvezhetsz. Szerintem nősülj be oda.
2020. nov. 1. 06:11
 13/57 anonim ***** válasza:
73%

Ismét egy orvost, jogászt gyalázó provokatív kamu.

Nekem a fél családom orvos, jogász, tanár, mégsem ilyen felsőbbrendű egyik sem.

2020. nov. 1. 06:26
 14/57 anonim ***** válasza:
93%
Hű, de szomorú lennék, ha a lányom egy hozzád hasonló taplóval élne. Ritka visszataszító vagy.
2020. nov. 1. 07:03
 15/57 anonim ***** válasza:
43%
13, napok óta itt tanyázik Andersen.
2020. nov. 1. 07:04
 16/57 anonim ***** válasza:
18%

06.26

Na pont a pedagógusok érzik magukat igazán felsőbbrendűnek, meg az orvosok. Nekem az exem tanárnő volt, de ő is 10 centivel a föld fölött járt, mert ő pedagógus.

2020. nov. 1. 07:06
 17/57 anonim ***** válasza:
90%

mi az, hogy "alulról jöttek", te normális vagy?

a paraszti származás mitől elítélendőbb, mint a polgári? ha ők nem dolgoznának a földeken, te mit zabálnál például ma, ebédre?

szégyelld magad

2020. nov. 1. 07:47
 18/57 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem úgy tűnik hogy ők néznek le téged hanem te őket de csak úgy süt rólad a sárga irígység. Undirító vagy. Nekem bőven elég lett volna belőled egy alkalom és még te készülsz arra hogy kioktasd őket?

Mert ki vagy te? Te dolgoztál meg az ő pénzükért is?

A nő helyében gyorsan lepattintanálak mert nem elég hogy egy sima gyógyszertárosként oltogatod a szüleit akik tök sokra vitték még gusztustalan is vagy. Nemhogy örülnél hogy találtál egy nőt stabil családi háttérrel. De ne aggódj ha ilyen irigy és buta ember vagy úgysem lesz ez hosszú életű.

2020. nov. 1. 08:08
 19/57 anonim ***** válasza:
96%

Én is járok szívházba, sportolni is. Ez tényleg olyan úri huncutság?

Eddig nem is tudtam 😁😁😁 ja, és még olvasok is! Kész fertő 😁

2020. nov. 1. 08:24
 20/57 anonim ***** válasza:
94%

Ezen majd meghaltam, úgy röhögtem :D főleg a kondicionáló tornás résznél szakadt el a cérna XD

Bástya, ne vedd ennyire a szívedre, a legközelebbi családi találkozón tiszteld meg az úrinépet azzal, hogy asszonyverőben mész egy 1,5 literes kőbányai társaságában. Mutasd meg nekik, hogy a munkásosztály erősebb 😂

2020. nov. 1. 08:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!