Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van annyian rosszban az...

Miért van annyian rosszban az anyósójukkal, apósójukkal, illetve a gyerekük párjával vagy házastársával? Ki miért van jóban a másikkal?

Figyelt kérdés

2018. jún. 5. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Kölcsönös tisztelet és tolerancia, elfogadás, megértés és párunk iránti szeretet a jóban levés oka. A rosszban levésről nem tudok mit mondani. Érthetelen nekem hogy az életem párja legközelebbi szeretteit ne fogadjam el.
2018. jún. 5. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

"Érthetetlen nekem hogy az életem párja legközelebbi szeretteit ne fogadjam el."

Elárulom a titkot, nem azon múlik, hogy én mennyire akarom elfogadni őket, hanem hogy ők mennyire akarnak elfogadni engem, és hogy viselkednek a gyerekükkel és velem szemben.

2018. jún. 5. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi de nem bírom megállni.. Nem anyósójuk, hanem anyósuk. Nem apósójuk, hanem apósuk.
2018. jún. 5. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
A kölcsönös! szót nem láttad úgy vélem! Mindeni azt vesz ki a szövegből amit akar. Neked ennyi sikerürt. Anyóssal jóba vagy? Hahaha!
2018. jún. 5. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

De igen, láttam képzeld. Haha

Azért írtam azt amit, mert így gondolom. A legtöbb helyen nem a mennyel és a vővel van a baj, szerintem mindenki szeretne jóban lenni a szülőkkel. Csak van amikor azok az istenért sem akarják ezt...

Azért emeltem ki a kommentedet, mert kiemelted, hogy elképzelhetetlennek tartod, hogy rosszban legyél az örömszülőkkel, holott ez nagyon is valós probléma.

2018. jún. 5. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Természetes ösztön, a szülő nem akarja kiengedni óvó kezeiből az utódot, persze ez tudat alatt játszódik le.
2018. jún. 5. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Talán féltékenység, ahol ezt látom, mindenhol féltékenység van a háttérben.

Vagy érzelmi (anyuci cuki fiacskája), vagy anyagi (amikor a már felnőtt "gyermekre" masszívan építettek a szülők anyagilag, most meg kicsusszan a kezük közül. (Sajnos a családomban van ilyenből családi harag.)

2018. jún. 6. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!