Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt meg tennéd az anyósod...

Ezt meg tennéd az anyósod kérésére ha amúgy nem lennétek jó viszonyban?

Figyelt kérdés

Röviden: egymás melletti lakásban élünk már 3 éve (átmenetileg mert jövőre költözünk családi házaba). Lakva derült ki, hogy amilyen volt eleinte az színjáték volt,egy igazi manipulátor, érzelmi zsaroló, színésznő. Mindenbe beleszólna, okoskodna ha mi el nem mondtuk volna neki, hogy hol a határ. Hosszú ideig azt se fogta fel ha vmire azt mondtam hogy nem. Engem azért utálnak mert megmondtam normálisan, hogy nem csinálom úgy ahogy ő akarja a dolgokat. Nem tud irányítani.

Szemembe mosolyog, család előtt játsza mennyire imád engem is gyereket is, közben meg mindenkinek, aki olyan hogy az ő párját fogja kibeszél, férjemnek mindig tesz megjegyzést rólam. Ha vmit rosszul csináltam felnagyítja, hogy na ez mekkora hiba.

Férjemen kívül két lánya van. Akikkel szintén ilyen a viszonyom hála anyósnak mert az évek alatt őket is maga mellé állította.

Jövő héten megy vmi rendezvényre apóssal és mézes mázosan megkért hogy én sminkeljem ki meg szárítsam be a haját. (nem szakmám csak magamnak ezeket én csinálom) nem nagy dolog de abszolút nem értem miért nem a két lányát kérte meg akik otthon laknak velük. (22,25 évesek)

Ebben a helyzetben csak az a vicc hogy nekem van 2 gyerekem, míg a sógornőimnek senki még pasijuk sincs.

Szerintetek?

2020. okt. 27. 07:45
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
65%
Elvállalnám es kisminkelném bohócnak. :D
2020. okt. 27. 11:03
 42/51 anonim ***** válasza:
44%
Vállald el pénzért. Aztán döntse el, hogy így is akarja.?
2020. okt. 27. 11:08
 43/51 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2020. okt. 27. 11:13
 44/51 anonim ***** válasza:
28%

"A következő szavába már nem volt kedves, épp azt ecsetelte hogy szerinte mit kellene tudnia a gyerekemnek."

Nekem ebből inkább az jön le, hogy anyós simán paraszt, és fel sem tűnik neki, hogy épp sértő. Szóval hogy nem rosszindulatból csinálja, csak simán idióta. Meg nyilván a kérdező is élesebben reagál mindenre a korábbi sérelmek miatt.

2020. okt. 27. 11:22
 45/51 A kérdező kommentje:
Abszolút nem bíráltam a sógornőimet csak amit írtam arra akart utalni hogy nekik tényleg rengeteg idejük van. Míg én örülök ha a két gyerekkel egy nehezebb napon van 2 percem is. És nem gondolom h az hogy otthon laknak meg h nincs pasijuk bírálat lenne. Nem azt írtam h kövérek vagy hogy bunkók. Az a bírálat.
2020. okt. 27. 13:10
 46/51 anonim ***** válasza:
17%
47. Igen. Ez hogy otthon laknak és nincs pasijuk tény, nem bírálat. De ha elolvasod a kommenteket sok fejben 0 a szöveg értés.
2020. okt. 27. 13:12
 47/51 anonim ***** válasza:
42%

Persze, az nem bírálat, hogy beosztod az idejüket, mert hàt nekik úgyis belefér...

Talán velük élsz, hogy ennnnyire tudod, hogy mindig csak otthon vannak és nem csinálnak semmit?

Továbbra sem kell igent mondanod az anyósnak. Jogos lenne. Mondhatod azt is, hogy nem érsz rá a kicsik miatt.

Az ellenben nem az, hogy rendelkezel mások idejével.

2020. okt. 27. 13:30
 48/51 A kérdező kommentje:

Könyörgöm ha nekem lenne két lányom akik otthon élnek nem a menyem kérném még akinek van két kis gyereke hogy figyu már csináld már meg ezt vagy azt.

Szomszédok vagyunk. Nem rendelkezem az idejükkel de mivel hallom mikor jönnek haza és maha anyósom mondja h otthon tv-znek meg fboznak. Ha pl udvariasan érdeklődik a férjem h mi újság.

2020. okt. 27. 13:37
 49/51 anonim ***** válasza:
74%

Nem csinálnám meg. 3 indokom is van.

1. Ha nem bírjuk egymást, akkor ne kérjünk egymástól szívességet. Nem vagyok lábtörlő, használjon ki mást. Évekig jártam terápiára, hogy megtanuljak gonosz embereknek nemet mondani, már elég jól megy.

2. Azért, mert magamnak meg tudom csinálni, másnak nem. Ezt meg szoktam mondani a barátnőimnek is. Egyszerűen másnak nem tudom, szerintem tök más a kettő.

3. Mivel nem vagyok sminkes, csak olyan sminkcuccom van, ami az én bőrtípusomra van. Színekből sincs választékom.

2020. okt. 27. 14:53
 50/51 Metionin ***** válasza:
79%
Hát figyelj az én anyósom se piskóta, szerencsére jó messze lakik. 12 éve bassza a csőrét, hogy nem módos a családom és ezért utál, a hátam mögött jár a szája, nem tud kibékülni azzal, hogy én csóró családból jöttem és mégis tanultam, van jó munkám stb. ezért terjeszti, hogy én nem is dolgozom meg ilyenek. Egy időben elkezdett megkérni, hogy fessem be a haját ilyen családi banzájok előtt. A páromra való tekintettem megtettem, viszont anyós ugyanúgy pofázott a hátam mögött és kötekedett, míg egyszer épp hajfestés közben szólt be és kezdett ócsárolni. Na akkor a kezébe adtam a tálat és hazamentem, azóta festessen hajat a repedtsarkú nénikéjével.
2020. okt. 27. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!