Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt meg tennéd az anyósod...

Ezt meg tennéd az anyósod kérésére ha amúgy nem lennétek jó viszonyban?

Figyelt kérdés

Röviden: egymás melletti lakásban élünk már 3 éve (átmenetileg mert jövőre költözünk családi házaba). Lakva derült ki, hogy amilyen volt eleinte az színjáték volt,egy igazi manipulátor, érzelmi zsaroló, színésznő. Mindenbe beleszólna, okoskodna ha mi el nem mondtuk volna neki, hogy hol a határ. Hosszú ideig azt se fogta fel ha vmire azt mondtam hogy nem. Engem azért utálnak mert megmondtam normálisan, hogy nem csinálom úgy ahogy ő akarja a dolgokat. Nem tud irányítani.

Szemembe mosolyog, család előtt játsza mennyire imád engem is gyereket is, közben meg mindenkinek, aki olyan hogy az ő párját fogja kibeszél, férjemnek mindig tesz megjegyzést rólam. Ha vmit rosszul csináltam felnagyítja, hogy na ez mekkora hiba.

Férjemen kívül két lánya van. Akikkel szintén ilyen a viszonyom hála anyósnak mert az évek alatt őket is maga mellé állította.

Jövő héten megy vmi rendezvényre apóssal és mézes mázosan megkért hogy én sminkeljem ki meg szárítsam be a haját. (nem szakmám csak magamnak ezeket én csinálom) nem nagy dolog de abszolút nem értem miért nem a két lányát kérte meg akik otthon laknak velük. (22,25 évesek)

Ebben a helyzetben csak az a vicc hogy nekem van 2 gyerekem, míg a sógornőimnek senki még pasijuk sincs.

Szerintetek?

2020. okt. 27. 07:45
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Megteszem a családi béke és a férjemre való tekintettel. De nem kell ebbe többet látni.

A következő szavába már nem volt kedves, épp azt ecsetelte hogy szerinte mit kellene tudnia a gyerekemnek.

2020. okt. 27. 08:21
 12/51 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem szívesen vállalod, akkor ne tedd meg.

Biztos talál valaki mást, aki kisminkeli és beszárítja a haját.

Ahogy írsz anyósodról és a sógornőidről, attól egy jóérzésű embernek felfordul a gyomra.

Ha senki nem szeret a családban, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy mért van ez.

2020. okt. 27. 08:22
 13/51 anonim ***** válasza:
39%
7, igen, megtenném. Mi a retekért kell állandóan gyűlölködni? Az itt írogatók 90%-át nem kívánnám a családomba... Undorító a többség.
2020. okt. 27. 08:25
 14/51 anonim ***** válasza:
37%

"nekem van 2 gyerekem, míg a sógornőimnek senki még_pasijuk_sincs."

És ez kit érdekel???

Kend ki a banyát, had' örüljön, talán lendít a kapcsolatotokon, aztán ne itt puffogj, mint egy csitri.

2020. okt. 27. 08:26
 15/51 anonim ***** válasza:
53%
Nem tenném meg újra, ugyanis teljesen rámkaptak, már a papa és a mama is velem akarta fodrászoltatni állandóan a haját, mert "milyen kis ügyes vagyok" a többi meny és családtag meg csak távolból jópofizott és szedték el a pénzüket, meg fogadták el a mindenféle segítséget.
2020. okt. 27. 08:27
 16/51 anonim ***** válasza:
66%
13. Hát hidd el téged se kívánna a családjába senki.
2020. okt. 27. 08:36
 17/51 anonim ***** válasza:
77%

Hogyne persze...legyen mindenki szolgalelkű megalkuvó akinek a "családi béke" szent. Nem baj, hogy totál hülyének néz mindenki ...nehogy bárki is kiálljon magáért igaz? :D

"családi béke.." :DDD

Azt a hátad mögött meg köpködnek rád...

Ostobák...

2020. okt. 27. 08:39
 18/51 anonim ***** válasza:
79%
17. Na végre egy normális ember. Sok h*lye... Persze csak közeledni akar.. Aha, ennyire birkák ne legyetek már. Közeledik mert kell neki valami, aztán meg ugyan olyan kígyó lesz. Lehet velem van a baj, de én családi békéért soha nem jópofiztam még, főleg nem anyósommal. De meg is mondtam neki, ha úgy volt, hogy dugja oda a véleményét ahova én gondolom. Akinek annyi esze van, hogy nem tud kiálni magáért az így járt. Hagyja hogy szórakozzanak vele, csak utánna ne sírjon, hogy jaj mert milyen rossz, hogy kibeszél...
2020. okt. 27. 08:43
 19/51 anonim ***** válasza:
19%

Kedves 18-as válaszoló! Engem is sértegetsz a kijelentéseivel, úgyhogy reagálok.

Nem vagyok birka, de tudod mi a helyzet nálunk? Kapaszkodj meg!

Engem SZERET az anyósom. Az hogy titeket utál biztos, hogy nem véletlen. Gondolom nem tetszik neki a "ki ha én nem" stílus amit előadtok, mégiscsak egy anyátok korú nőről beszélünk.

Gyűlölködjetek csak, utána jöhetnek a kérdések gyakorira, hogy miért hagyott el a férjem stb...

2020. okt. 27. 08:48
 20/51 anonim ***** válasza:
22%
19, hagyd rájuk... Mindenki azt kapja, amit érdemel. Majd ha egyedül sírnak, mert senki nem tesz eléjük egy tányér levest betegen, egy birkának is örülnének. CSakhogy nekik az se jut.
2020. okt. 27. 08:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!