Mit szólnátok, ha az anyósotok egy ilyen ötlettel állna elő? Túlreagálom?
Figyelt kérdés
Megkérdezte, hogy jó lenne-e nekünk december 18-27. között elutazni velük a férjem testvéréhez külföldre? Mert talált jó áron repjegyet.
(Korábban volt róla szó, hogy a két ünnep közt szívesen kimegyünk, feltéve ha nem lesz itthon karantén kötelezettség addigra.)
Én teljesen felháborodtam, hogy eszébe se jut, hogy nekem is vannak szüleim, tesvérem, és esetleg karácsonykor szeretnénk velük is találkozni...
Sokszor van ilyen érzésem, hogy én nem "számítok" annyira, hogy ilyenekbe belegondoljon, de eddig ez volt a legdurvább / érthetetlenebb számomra. (5 éve vagyunk egy pár a férjemmel.)
Szerintetek túlreagálom?
2020. okt. 23. 22:28
31/32 anonim válasza:
Túlreagálod. Melyik országba mennétek? Ott biztos jobb a karácsonyi hangulat is:)
32/32 anonim válasza:
Szerintem túlreagálod. Úgyse fogtok tudni utazni, mert még javában érvényben lesznek a korlátozások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!