Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok, ha az anyósotok...

Mit szólnátok, ha az anyósotok egy ilyen ötlettel állna elő? Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Megkérdezte, hogy jó lenne-e nekünk december 18-27. között elutazni velük a férjem testvéréhez külföldre? Mert talált jó áron repjegyet.

(Korábban volt róla szó, hogy a két ünnep közt szívesen kimegyünk, feltéve ha nem lesz itthon karantén kötelezettség addigra.)

Én teljesen felháborodtam, hogy eszébe se jut, hogy nekem is vannak szüleim, tesvérem, és esetleg karácsonykor szeretnénk velük is találkozni...

Sokszor van ilyen érzésem, hogy én nem "számítok" annyira, hogy ilyenekbe belegondoljon, de eddig ez volt a legdurvább / érthetetlenebb számomra. (5 éve vagyunk egy pár a férjemmel.)

Szerintetek túlreagálom?

2020. okt. 23. 22:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%
Elmész majd a rokonokhoz 27-e után édes istenem
2020. okt. 24. 00:29
 12/32 anonim ***** válasza:
31%
Én megértelek kérdező, és szerintem azok szerint reagálod túl, akiknek nincs ilyen "szerencséjük", hogy alacsony érzelmi intelligenciájú anyóssal vannak megáldva. Nálunk szó szerint ugyanez a helyzet, bár itt anyósnak az "egész karácsonykor itt lesztek" performansza csak a jéghegy csúcsa, neki ennél meredekebb húzásai is voltak már. Minden rosszindulat nélkül csinálja ezt, pusztán "nem gondol bele", de mégis elképesztő és nagyon frusztráló tud lenni. Sajnos emiatt már én is felhúzom magam apróbb hülyeségein is.
2020. okt. 24. 05:20
 13/32 anonim ***** válasza:
79%

Megkérdezte...

Ezen miért kell felháborodni.

2020. okt. 24. 06:17
 14/32 anonim ***** válasza:
63%

Minden anyós egy állat! A te anyád is kérdező!

Anyósok, soha ne kérdezzétek meg semmiről a menyeteket!

2020. okt. 24. 06:24
 15/32 anonim ***** válasza:
83%
Ha lefoglalta volna, akkor irnam azt, hogy teljes mertekben neked van igazad. Igy, hogy megkerdezett, egy nemleges valasszal meg mentheto a helyzet. Sajnos vannak emberek, akik nem elegge korultekintoek. Anyosod is ilyen, nem fog megvaltozni.
2020. okt. 24. 06:50
 16/32 anonim ***** válasza:
73%

Anyósod indoka korrekt. Te ragaszkodsz mereven a karácsony-szülőkkel felálláshoz. Ez akkor lenne érthető ha mélységesen vallásosak vagytok(amit nem hiszek), vagy nem lenne lehetőséged a szüleiddel találkozni sem előtte sem utána.

A két ünnep közt lehetnétek a te szüleiddel.

Anyósod megkérdezett, tök logikus amit mondott, te vagy rugalmatlan.

2020. okt. 24. 07:13
 17/32 anonim ***** válasza:
71%
Csak megkérdezte, mi ezen olyan felháborító? Egyszerre két helyen úgyse tudtok lenni, és így meg a férjed nem lesz karácsonykor a családjával. Az nem számít, mert évközben úgyis többször látják egymást? Pedig neki a asaját családjával nyilván szorosabb a kapcsolata , mint a tieddel. Ne legyél már ekkora pukkancs egy nyomorult kérdéstől! Ha most elmennétek, akkor jövőre meg a Te szüleiddel lehetnétek. Vagy szimplán megmondod, hogy nem, te nem szeretnél így elmenni.
2020. okt. 24. 07:15
 18/32 anonim ***** válasza:
51%

Ne ess abba a csapdába, amibe én estem. Ez lesz az első karácsonyom a szüleim nélkül... 🙁 31 vagyok és a ferjemen kívül már senkim nincs.

Mindig minden évben az anyjaeknal és a tesojaekkal kellett töltenem a karácsonyt, egyedül hagyva az én szüleimet. Már akkor is, de most is a szívem szakad meg miatta. Már akkor nem kellett volna menjek anyosomeknal! Inkább a szüleimmel kellett volna legyek! Én marha... Túl késő...

2020. okt. 24. 07:29
 19/32 Micimacko67 ***** válasza:
65%

Kérdező, azt mondod, hogy te kb 2 havonta látod a szüleidet!

A férjed milyen gyakran látja a testvérét, ha repülni kell hozzájuk?

A férjednek nem hiányozhat a testvére?

2020. okt. 24. 08:56
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
Ha azt mondja, hogy 'Lacikam és Marcsikam, 18-27-re megvettem nektek is a repjegyet, és akkor megyunk keszuljetek, pont.' - arra haborodj fel, tok oké, nincs tulreagalva. De az hogy valaki megkerdezi, hogy nektek esetleg jó lenne-e így, mert epp latott jó áron repjegyet, azon mit kell haborogni? Karácsony, persze, de ez azert nem olyan nagy dolog. Megmondod, hogy szerintem karácsony miatt nem a legjobb, nezzunk mást, aztan kesz. De egy teljesen normalis kérdés miatt így haborogni, mintha anyos valami konkrét tény elé állított volna, felesleges.
2020. okt. 24. 09:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!