Mit gondolnátok a lányotok párjáról ha öltönyben érkezne hozzátok vacsorára,bemutatkozni?
Meg akarja adni a tiszteletet! Szerinted?!
21esnek: miért? Te a szüleidnek máris 1 hét utána bemutattad a barátod? Hát akkor naon szeretted a szüleid. Egy értett lány tudja, hogy CSAK és kizárólag akkor mutatjuk be a srácot ha KOMOLY!
Hová lett a kérdező?
Felvetődött pár kérdés, ami segítene tisztázni a szituációt....
#17: Mi köze a tisztelt megadásának az öltönyhöz? Talán öltönyben nem lehet elküldeni valakit tiszteletlenül a k*rva anyjába? Vagy szakadt melegítőben nem lehet valakivel értelmesen, tisztelettudóan beszélgetni?
Az én szememben ha valaki öltönyt vesz, attól biztos nem a tisztelet fog eszembe jutni. Hanem szimplán hogy olyan állása van, ahol elvárják tőle az öltönyt. Ha öltönyben érkezne hozzám, az lenne az első gondolatom hogy munkából jött. Vagy hogy még menni fog/akar olyan helyre a vacsora után/helyett, ahol öltönyben kell megjelenni.
Nálam fekete farmer és sportzakó a mindennapi ruházat. Nyakkendő nélkül egy jó ingel megfelel mindenhol. Nem hivalkodó megis elegánsan sportos.
Én azthinném ,hogy nagyon jó benyomást akar tenni.
Egyik barátom például a hétköznapokban is szeret öltönyben lenni, mert neki olyan az ízlése. Lazább napokon is van rajta zakó.
Igazából engem nem zavarna. Nem küldeném haza, nem neznék rá rossz szemmel. Tény nem varnám el, hogy ki öltözzön, de valószínűleg én is valami elegánsba lennék ilyen család megismerős vacsin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!