Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mitől lehet ennyire makacs az...

Mitől lehet ennyire makacs az apósom? Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a párommal, kertes házban élünk és úgy alakítottuk ki a házat hogy a a párom idős apukája is hozzánk költözhessen.

Az első 2 év egész jól telt de az utóbbi kettő nagyon nehezen mert az apósom folyton panaszkodik valami miatt. Mivel mindketten dolgozunk, az após van otthon és gondolom nagyon unatkozhat mert nincs otthon mit csinálnia. Próbálok sokat beszélni vele, kávézunk, együtt ebédelünk stb.. egyideig jól megy minden utána hirtelrmen hangulatváltás és egyedül akar lenni.

A rezsi közösen megy ő is és mi is beleadunk. Én szoktam bevásárolni mindenkinek még az após a nyugdíját cigire költi (magának meg a fiának vesz belőle).

Kb hónap végére nincs pénze ilyenkor én adok neki kölcsön de sose kérem vissza a pénzt. Ellenben mielőtt megkapná a nyugdíját már be van zsongva most is odakint vág fát mikor megbeszéltük délután hazaér a fia a munkából majd ő vág még fát. Megjegyzem a faház tele van fával tehát nem is kéne fát vágnia.

Mit tehetek vele?

Komolyan mondom csak engem érdekel a sorsa a fiát nem is.

2020. okt. 11. 10:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
Nincs összetartás? Az érdekes. Azbszerinted mi, hogy ő veszi akaródnak a cigit meg vágja a fát cirka 70 évesen?
2020. okt. 11. 12:02
 12/12 anonim ***** válasza:
41%
Én ugyanígy követtem el életem legnsgyobb hibáját. Akkora házat vettem, hogy anyám meg a hugom is itt élhessen. Addig volt minden kb ok, míg nem lett saját családom. Most fog elmenni innen anyám, mivel kénytelen voltam elzavarni az átkozódása miatt. Ami most jó, nem biztos, hogy 5 év múlva is jó lesz. Szerintem hiba volt már az elején...
2020. okt. 14. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!