Szüleit vèdő fèrj kontra felesèg?
Adott a férj aki nem mer nemet mondani a csalàdjànak ès felesèg aki nem birja a terheket amik velük jàrnak.
Felesèg megpróbàlja meghúzni a hatàrokat és szabâlyokat.Persze nem megy az olyan könnyen,mert az egèsz csalàd megutàl,visszaszól stb...
Hatalmas balhè lehet belőle,kibeszèlès esetleg férj tèged okol amiért a szüleit megbàntottad.
Mennyi jövője van az ilyen hâzassàgnak?
Volt valaki hasonló cipőben?
nálunk is van ilyesmi ilyenkor az a gáz hogy a másik család azt se vágja neked mi bajod van velünk mert már annyira megszokták egymás dolgait hogy öket az nem fárasztja el csak téged.
Az a gyanus hogy férjed minek védi az anyósát meg tudja az magát védeni. Ezt férjednek négyszemközt vázolhatnád ugy hátha megérti.
amúgy sztem bszd rájuk az ajtot és add ki ha olyan van, az nem megoldás hogy csak türsz tehetetlenül. ha nem reagálnak akkor meg huzz el.
a férjed azt értse meg hogy már te is a családja vagy elsösorban veled él együtt,közös ház stb. ha ez nem megy át neki akkor passz
Én a helyedben végezném a szokásos dolgaimat, de direkt olyanokat is csinálnék ami személyes(hogy érezzék már hogy másnál vannak) meg bekapcsolnék valami jó filmet be csuknám az ajtót es ki sem mennék hozzájuk. Ha rá kérdeznének akkor egyszerűen annyit mondanék, hogy egész héten dolgoztam most ehez van kedvem. Had legyen csak a ferjed veluk, majd rá jönn hogy ez nem normális. Vagy szervez le kirándulást, ha a férjed vissza mondja a család miatt akkor menj el egyedűl.
Meg ne mondj semmit, mert akkor tenyleg ugy fog latszodni mintha kotekednél. Csak ne foglalkozz veluk hagyd rá csak a ferjedre. Hidd el megfogja unni egy idő után. (ezt tapasztalatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!