Szüleit vèdő fèrj kontra felesèg?
Adott a férj aki nem mer nemet mondani a csalàdjànak ès felesèg aki nem birja a terheket amik velük jàrnak.
Felesèg megpróbàlja meghúzni a hatàrokat és szabâlyokat.Persze nem megy az olyan könnyen,mert az egèsz csalàd megutàl,visszaszól stb...
Hatalmas balhè lehet belőle,kibeszèlès esetleg férj tèged okol amiért a szüleit megbàntottad.
Mennyi jövője van az ilyen hâzassàgnak?
Volt valaki hasonló cipőben?
Nincs szerencsére,bizonytalan voltam emiatt
Probáltam tenni h változzon valami,de hiába...
Szombat vasárnap is itt ülnek egèsz nap.
Köszi de rohadtul nem tudok pihenni,hétköznap dolgozom.
Válj el, ha nem juttok dűlőre ebben a kérdésben, tönkre fogsz menni az idegfeszültségtől, és gondolom, a férjedért sem rajongasz, amióta rájöttél, hogy csak mellékes vagy a szüleihez képest az életében. Lefordítva hétköznapi nyelvre, a férjed nem hajlandó veled egyeztetni a közös életetek módjáról, elutasítja, hogy a saját akaratán kívül a tied is érvényesüljön.
Add be a válópert.
Nem lehetne, hogy a férjed menjen hozzájuk, töltse ott a hétvégét és te maradj otthon? Nem kötelező az anyósékkal de ne nálatok hédereljenek. Ha nyalakodni akar a szüleivel akkor menjen át egyedül és maradjon amíg jól esik. Az otthonnak annak a helynek kellene lenni, ahol biztonságban vagy, szívesen mész haza, jól érzed magad és pihenni is tudsz. Menjen hétköznap is ha ennyire igényli.
Ez a kompromisszum. Neki ez fontos, de senki nem tiltja csak ne nálatok. Járják körbe a rokonságot is hétvégente :D Vagy ha másképp nem de ez elég sz*r megoldás...menj el te otthonról valahova, amíg a házat lakják.
Tényleg a férj-feleségnek kellene ezt megbeszélni maguk közt, hogy kinek mire van szüksége, kompromisszumot kell kötni. De akkor ezek szerint egy hétvégén sem mentek el mondjuk kirándulni vagy vacsorázni kettesben? Szerintem lehetne ezzel kezdeni. Kettesben eltöltendő programokat szervezz, ilyenkor nem értek rá és kész. A másik variáció, ha ez neked megfelel, hogy egyedül csinálsz programot magadnak, pl. barátokkal találkozol. Ilyenor nem azt kell mondani, hogy a család miatt mész el, hanem azért nem érsz rá a családra, mert programod van. Ehhez pedig jogod van. Én már rég megőrültem volna, simán elküldtem volna őket, mert képtelen lennék elviselni ilyen sűrűn a családot. De tudom, hogy van olyan, aki ezt szereti, hogy állandóan együtt vannak, nekik ez a normális.
Szóval ha nem segítenek ezek a dolgok, nem történik semmi, hiába kéred, akkor sajnos tényleg megmondhatod, hogy nem megy így tovább, és ha nem lesz változás, el akarsz válni. Ekkor még bekattanhat valami a párod agyában, hogy ja, tényleg, elveszítem a legfontosabbat (ha az vagy neki). És hátha. Sok sikert!
De a férjem sem akar menni mindig,ha nem megy akkor ök jönnének.Nem
birnak a seggükön megmaradni.
Volt h megbeszéltük hogy átjönnek vasárnap,abban benne is voltam,egy kis grillezés az udvaron.
Erre megáll 2 autò a ház elött,anyòsomék,meg a testvére annak férje,gyerkük,meg kicsivel kèsöbb még sògoromék,2 gyerekkel.
Hát nem vásároltunk be 11 embernek kajábòl sem innivalòbòl.
A ferjem gyors elment vett több grilles kaját,üditöt,rágcsát a gyerekeknek,sört.
Azert nem volt olcsò,akkor azthittem idegösszeroppanàst kapok.
Itt ültek este 10 ig,màsnap hajnalban keltem dolgozni.
és akkor még este 11ig pakoltam utánuk.
Nem ez volt megbeszélve.
Szoval értitek h mondom azt h azthiszik h ez az ö házuk is.
Csak jönnének mennének,hozzák a rokonokat,barátokat.Kérdezés nélkül.
A sör el is fogyott.Apòsom meg a férjemnek:Nah,fiam elfogyott a sör.Akkor mondtam neki üljön be az autòba aztán menjen el venni magának sört.
Gondolhatjátok én voltam a hárpia utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!