Ennek a főzésnek az előnye kontra hátránya?
Szóval egy telken de külön házban élés esetén, működhet hogy egyszer az egyik másszor a másik főzzön?
Én a kislányommal lakom együtt, a szüleim pedig ketten!
Tehat, ha jol ertem, te kettesben vagy a kislanyoddal, gondolom anyukaja vagy, es apuka nem lakik veletek.
Szerintem teljesen jo otlet. Sokkal esszerubb 4 emberre fozni, mint kulon-kulon 2-2 emberre. Ha marad, az is konnyebben elfogy masnap.
Persze ez akkor mukodik, ha nagyjabol megegyezik az izlesetek. Es a kislany gond nelkul megeszi a nagymama foztjet is. Es persze ha nincs elszamolasi vita abbol, ha egyikotok olcsobb, a masik dragabb eteleket foz, ill. mondjuk nagypapa egymaga annyit megeszik, mint a 3 no egyuttveve. Szoval, ezek a buktatoi, de ha ebbol nincs gond, akkor csak idot nyertek vele.
Én biztos, hogy elmebajt kapnék ilyentől. :D Nagyszülővel lakunk egy telken, de külön életünk van.
Nem szeretném se azt, hogy muszáj legyen azt ennem, amit ő kitalál, se azt, hogy muszáj legyen akkor és olyat főznöm hogy neki is jó legyen, stb. Ha ennyit kellene igazodni, akkor tulajdonképpen beköltözhettünk volna az ő házába is, nem kellene külön.
Nálunk nem működne. Eltérő az ízlésünk. Amúgy sem főzök minden nap, hanem minden 2.nap. Nekünk lehet elég a kaja, a másik félnek meg már elfogyott..vagy fordítva. Szeretem a "gyors" ételeket, anyósom nem. Azért írok anyost, mert csak vele tudom összehasonlitani, a szuleim mar nem élnek. Gyors étel, nemcsak a kisütős fagyasztott kajcsi, hanem mondjuk a házi hamburger, saját bucival...vagy kínai.. Szóval nem pont időben gyors.😅
Lehet rám esik a sor, de én/mi inkább jatszóznank, mennenk fagyizni a belvarosba... Stb, de neeem, mert fozni kell... Lehet aznap rosszul vagyok, menüt rendelek inkább. Ma fozni kéne, nincs kedvem, de a fagyoba van egy adag pörkölt, csak tésztát kell kifoznom hozza, ez nekunk mara eleg, de a masik csaladnak nem... Nekunk meg van kaja, de nem kell ezért újrahasznosítanam(bolognaibol pizzafeltet... Stb) de a másik család főz, rank marad a kaja... Na kb ezek a buktatok amellett h lehet h tobbet költök, a masik csalad az egyszerűbb(olcsobb) eteleket preferalja, tobbet megeszik az egyik fel...
Inkább külön foznek, neha athivni egymast ebedelni, vagy mondjuk a tipikusan nagyadag etelnel osztozni csak..pl toltott kaposzta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!