Hogyan maradjak nyugodt amikor anyós ilyeneket csinál?
26 éves vagyok, párom anyja tipikus mindent jobban tud eset. Közölte, hogy hány unokát szeretne, milyen neműeket, hogy nevezzem el, hogyan éljek, mit tanuljak, hogy főzzek, mit főzzek, mikor vegyek ruhát..stb. Ezeket hetente mondogatta mint egy mantrát.
Miután sorozatosan túllépte a határaimat, párommal beszéltünk vele, hatalmas sértődés lett az eredménye. Azóta eltelt 1 év de mai napig kellemetlenül érzem magam a társaságában, nem tudom elfelejteni a szúrós mondatait. Mióta ez történt kb havi 1x találkozunk, néha 2x szóval nem túl sokszor. Azért csökkent le havi 1re mert kiakadtam és mondtam a páromnak hogy nem akarom annyit látni ezek után.
Hogyan maradjak nyugodt amikor látogat minket? Olyankor sokkal idegesebb vagyok.
Hogyan érjem el hogy ne történjen többet ilyen elmérgesedett veszekedés a viselkedése miatt?
Egyszer már visszavertétek a támadást, tegyetek máskor is így.
Csendesen, nyugodt hangon megmondod, hogy ez a te életed, ti így
látjátok jónak.
Mi van akkor, ha anyuka 2 fiút ír elő, te meg 3 lányt szülsz?
Reklamálni fog a fiánál, aki csinálta, vagy mindenért te leszel a hibás?
7es: a baj az, hogy akkor előkerül a mártírszerep, hogy ő csak jót akar és milyen tapintatlan vagyok hogy mindent támadásnak veszek.
De ő állandóan "jót akar"
Akár mártír, akár nem, ez a te életed!
Ő hagyta,hogy beleszóljon az anyósa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!