Túlreagálom anyósék reakcióját, vagy titeket is megbántott volna?
Sziasztok!
A párom és én 30-32 évesek vagyunk. Sok éves spórolás, megtakarítás és lemondások révén sikerült vennünk egy pici kis házikót (50nm), szép panorámával, sok zöldterülettel (nagyon hangulatos, takaros ház, 10 éve lett felhúzva egy plusz szint rá, szóval viszonylag új, nem "putri"). Nagyvárosi lét és panel helyett erre vágytunk inkább, és lehetőségeink is ezt engedték meg. Ilyen ingatlanárak mellett sajnos "nem ugrál könnyen" az ember.
Anyós és após, mikor jöttek megnézni, pofavágások mellett, sajnos eléggé nyers és modortalan módon közölték, hogy "hááát ez van..." meg, hogy "ő biztos nem menne vissza a fára" -gondolva itt arra, hogy közel vagyunk a természethez és nehezebb a megközelíthetősége, "visszamegyünk az ősember szintjére...". Ők egy óriási 9 szobás házat örököltek amit szépen az évek során szinte tökéletesre "faragtak" a mai kor minden elvárásának megfelel. Mi a 0-ról indultunk, mert nem kaptunk (nem is vártunk) semmilyen anyagi támogatást az élethez.
Utána órákig sírtam, mert nagyon rosszul esett, hogy ilyen módon lefikázták azt, amiért évekig dolgoztunk. Nem szóltam semmit, miután elmentek utána borultam ki.
Túlreagáltam?
Majd gondolj arra mikor megrogynak, hogy ki az isten fogja azt a 9 szobás hodályt fent tartani, rendben tartani..🤔😉
A helyedben biztosan nem hallgattam volna és igen megmondtam volna kerek perec, hogy ezek vagyunk mi és nem ők.
Nektek kell tetszeni, megfelelni a háznak a környezetnek, nem másnak.
Leszarom tabletta.
Amúgy attól mert valami természet közeli még nem egyenlő a fára mászással,mondom úgy hogy én város párti vagyok,de nem sértegetem más otthonát. Lenyelettem volna a bunkókkal a szavait,és többet nem kell látogatóba se jönni amíg nem tudnak minimálisan disztingválni,gyanítom hogy itt van más probléma is,ez csak a tünet volt. Milyen a kapcsolatotok apósékkal?
70F
Párod mit szólt hogy ilyen bunkók a szülei?
Amúgy meg meg kell mondani,hogy ezért ti kemènyen megdolgoztatok, nem volt a seggetek alá tolva semmi. Ha nekik nem tetszik, tartsák meg maguknak a vèlemènyüket és nem kell többet eljönni.
Legyetek büszkék magatokra, hogy saját magatoknak sikerült összespórolni a házat, és ne az ő véleményük legyen a meghatározó, főleg ha nektek ez volt ami igazán tetszett. Ha nem tetszik nekik, akkor nem kell jönni. Egyébként meg semmi közük hozzá, saját pénzetek és igényeitek.
Mi is háznézésben vagyunk, hova szeretnénk költözni, mennyi a budget rá, és az én párom szülei is folyamatosan kritizálják azt, amiért mi oda vagyunk, de nem igazán nem érdekel, nekünk is saját pénzünk, és nem az ő véleményük/igényük a mérvadó. Engedd el, és élvezzétek a házikót!
Menjenek a fenébe! Inkább szakadjon le a pofájuk, hogy nem segítettek semmit! Én lakást veszek a lányomnak.
Milyen jogon szóltak le titeket?? Szégyelljék magukat!
Teljesen jogosan akadtál ki.
ne szomorkodjál, ez róluk szólt, nem rólatok.
örülj a házikónak, a kertnek, a természetnek
ők meg legyenek boldogok a puccos palotájukkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!