Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kötelező látogatni? Ti mennéte...

Kötelező látogatni? Ti mennétek így

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt,

4 hónapja költöztünk össze,a szüleihez egy hónapban egyszer megyünk el látogatóba,hogy őszinte legyek, nekem semmi kedvem hozzájuk,a fiával minden nap írogat pár sort csak,hogy mi a helyzet velük és amikor megyünk látogatóba hozzájuk ugyan ezeket ismétli el,semmi új témát nem mond.

Ez az egyik amit nagyon unok a másik dolog meg az,hogy direkt olyan ebéddel vár minket amit én nem szeretek, vagy éppen bántja az az étel a gyomromat és hasmenésem lesz tőle,amit a párom anyja nagyon jól tudd,de valamiért mégis pont olyanokat süt,főz amikot mi épp látogatóba megyünk.

Párommal ezen nem egyszer nem kétszer összevesztünk,hogy én nem szeretnék menni nem kötelező,de párom olyankor mérges rám,hogy én miért csinálom a feszültséget,meg mégis mit mond az anyjának,hogy én hol vagyok

Így csak sertődés lesz a vége,és hogy én engedjek , maradjon meg a családi béke

Mit mondjak erre?

Ti mennétek,?

2020. szept. 11. 23:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lesz béke, 30-as, ha a másik képébe vágod, hogy megmérgezett?

Mellesleg miből gondolod, hogy mindenáron békének kell lenni? Ha valaki szenved, az béke? Ha nincs béke, akkor mi van?

2020. szept. 13. 19:59
 32/32 anonim ***** válasza:
25%
Nem mérgezett meg senkit, nem arzént rakott a kajájába. Ha nincs béke, akkor legtöbbször válás van. Nyilván nem kell mindenáron békének lennie, de akkor a kapcsolat sem fog megmaradni valószínűleg. Nemrég olvastam egy kutatást arról, hogy kiemelkedő ok a szakításolnál, hogy az egyik fél nem jön ki a másik családjával. Lehet totál kompromisszum mentes életet is élni, csak általában egyedül.
2020. szept. 13. 22:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!