Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kötelező látogatni? Ti mennéte...

Kötelező látogatni? Ti mennétek így

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt,

4 hónapja költöztünk össze,a szüleihez egy hónapban egyszer megyünk el látogatóba,hogy őszinte legyek, nekem semmi kedvem hozzájuk,a fiával minden nap írogat pár sort csak,hogy mi a helyzet velük és amikor megyünk látogatóba hozzájuk ugyan ezeket ismétli el,semmi új témát nem mond.

Ez az egyik amit nagyon unok a másik dolog meg az,hogy direkt olyan ebéddel vár minket amit én nem szeretek, vagy éppen bántja az az étel a gyomromat és hasmenésem lesz tőle,amit a párom anyja nagyon jól tudd,de valamiért mégis pont olyanokat süt,főz amikot mi épp látogatóba megyünk.

Párommal ezen nem egyszer nem kétszer összevesztünk,hogy én nem szeretnék menni nem kötelező,de párom olyankor mérges rám,hogy én miért csinálom a feszültséget,meg mégis mit mond az anyjának,hogy én hol vagyok

Így csak sertődés lesz a vége,és hogy én engedjek , maradjon meg a családi béke

Mit mondjak erre?

Ti mennétek,?

2020. szept. 11. 23:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
95 szavazat
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:

Azt hozzá kell még tennem,hogy amikor megérkezünk megkérdezik,hogy vagyok és ennyi.

Utána hozzám se szólnak,nem beszélnek velem

Amúgy nincs rossz kapcsolatom a szüleivel

2020. szept. 11. 23:06
 2/32 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy havonta egyszer elmentek hozzájuk, az nem túlzott.

A te szüleidhez egyébként milyen gyakran mentek (együtt)?

"direkt olyan ebéddel vár minket amit én nem szeretek, vagy éppen bántja az az étel a gyomromat és hasmenésem lesz tőle,amit a párom anyja nagyon jól tud"

Biztos, hogy direkt készít olyat? Biztos, hogy tudja, hogy neked az nem esik jól?

Egyébként miféle ételek?

Vannak nehéz ételek, de ha túl sok dolgot nem bír a gyomrod, akkor inkább azon kéne gondolkodni, miért nem esik jól ennyiféle étel.

"és amikor megyünk látogatóba hozzájuk ugyan ezeket ismétli el,semmi új témát nem mond"

Mintha azt várnád, hogy szórakoztasson téged. Ha téged érdekel valami, dobd be a témát, beszélj kicsit róla, aztán talán mond rá valamit anyósod is.

2020. szept. 11. 23:14
 3/32 A kérdező kommentje:

Az én szüleim már nincsenek

Biztos mert eddig csak azt csinált, mindig megkérdezi mit ennénk én elmondom a páromnak, hogy mit szeretnék pl krumplis tészta, olcsó nem bántja a gyomromat.

Erre csinál,paradicsom levest,vagy paradicsomos káposztát ami alapból fosat, tök mindegy mennyit eszek belőle

Nem várom el,hogy engem ugráljanak körül,de abban a 3-4 órában tényleg semmit sem szólnak hozzám.

Én próbáltam már pár témát,de pár perc múlva váltott anyós másik témára természetesen olyanra amit már elmondott párszor, folyton csak ismételgeti magát

2020. szept. 11. 23:22
 4/32 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, én tökre megértelek. Egyrészt én is utálom a semmitmondó pofaviziteket, másrészt nekem is nagyon érzékeny a gyomrom, úgyhogy tudom, miről beszélsz.

De! Nem tudom, mennyi idősek a párod szülei, de bármikor alakulhat úgy, hogy ők sem lesznek már. Szerintem egy hónapban egyszer próbálj jó képet vágni hozzájuk, elvégre mégiscsak felnevelték azt az embert, akit választottál. Ha kétnaponta mennétek, jogosan éreznéd túl soknak, de a havi egy férjen bele.

Illetve azt sem tudom, milyen távolságra laknak tőletek, de próbálj kajálni otthon vagy akár valahol útközben, még mielőtt odaértek hozzájuk. Mondjuk azt nem is értem, miért eszel meg olyat, amiről tudod, hogy bajod lesz tőle? Én simán mondanám, szoktam is, hogy bocsánat, Erzsike, de sajnos ettől rosszul leszek, nem kérek belőle.

2020. szept. 11. 23:30
 5/32 A kérdező kommentje:

Még fiatalok 48-50 évesek

30 km a távolság

Hát párom mondja hogy egyek pár falatot mert sertődés lesz a vége ha nem mert órákat töltött anyós a konyhában

Amúgy halál komoly felkel már 8 kor reggel, oda érünk 13 re kb és még mindig nincs kész a kaja és 15ra végez.

2020. szept. 11. 23:36
 6/32 A kérdező kommentje:
Párom semmi mást nem tudd mondani csak azt hogy ne legyen sertődés,tartsuk meg a békét
2020. szept. 11. 23:36
 7/32 anonim ***** válasza:
43%
A párodnak igaza van.
2020. szept. 11. 23:38
 8/32 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell hazudnia és nem kell magyarázkodnia. Nem mész és kész. Garantáltan nem hiányzol nekik. Ha szeretnének, nem így viselkednének. Semmi szükség a műbájolgásra, semmivel nem viszi az életeteket előbbre.
2020. szept. 11. 23:59
 9/32 anonim ***** válasza:
59%
Te választottad anyuci pici fiát, így jártál. Konkrétan olyasmire kényszerít a drága párod, amitől pontosan tudja, hogy beteg leszel. Őrület, hogy ez ennyi ember szerint normális... Életed hátralévő részében fosással fogod tölteni a hétvégéidet a béke kedvéért? Ha gyereketek lesz, akkor is minden úgy lesz majd, ahogy anyuci akarja, ugye a béke kedvéért? Nyomorult életed lesz, ha nem állsz a sarkadra és vállalod fel a konfliktust.
2020. szept. 12. 00:13
 10/32 anonim ***** válasza:
89%
Én sem szeretek menni, a párom tudja, megérti és elfogadja. Az anyja a lakásban bagózik 5 percenként zárt ablakok mellett, és egyszerűen hányingerem van tőle, az utóbbi időkben pedig a mosdás sem a kedvence. Ha mégis odatévedek én nem szoktam elfogadni semmit amivel kínálnak a pohár vízen kívül, nekem is gyalázatos a gyomrom, ezt el is mondtam nekik, hálisten értik is. Azt, hogy mit mond hol vagyok nem különösebben érdekel, lehetek a saját családomnál, barátaimnál, otthon alszom... van miből válogatni.
2020. szept. 12. 00:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!