Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Félreismertem volna, ez az...

Félreismertem volna, ez az igazi arca?

Figyelt kérdés
Kamaszkorom óta együtt vagyunk a férfi párommal én vagyok a nő. Az apját ahogy teltek az évek egyre keserűbbnek látom egyre okoskodóbbnak. Régen is kerültem mikor külön laktunk párommal most is kerülöm hogy az élettársam a fia, pedig velem valahogy kb mindig nagyon rendes, nem velem keserű hanem összességében van megkeseredve. Vagy félreismertem vagy én voltam a gyerek és ahogy felnőttem láttam meg tisztán hogy mennyire mérgező ember? Évről évre és itt nem csak 3-4 évről van szó egyre lehúzóbbnak látom amióta összeköltöztem a fiával és a közös életünk tervezzük azóta kevesebbet látom de ha látom csak negatívan beszél a világról pedig: van felesége aki a párom anyja és van még gyereke,van egy vezetői beosztása van pénzük is,nem nélkülözik. Mindig szidja a politikát szidja a boltokat az embereket az árakat stb és felhoz olyaaan megosztó durva témát ahol qrvára nem értek egyet vele ezt tudja de én olyankor odébbmegyek..szólok páromnak hogy az apukájára figyeljen én kifutok a fürdőbe de valójában 15 percig elmenekülök a pasi elől mert megfullaszt. Addig páromra marad hogy hallgassa aztán a párom anyja is csak hallgatja a férjét és ha vége a politikai mocskolódásnak mások szapulásának én kijövök a fürdőből leülök felhozom témának hogy mit ettünk merre jártunk aztán végighallgatják majd megint jön egy újabb hullám és hazamegyünk.. Nem minket szid hanem a világot oké sz@r oké de nem állok be a témáiba mert ő kiosztana erre nem vagyok kíváncsi. Van még egy kis dolgunk itt aztán külföldre fogunk költözni erről tudnak párom szülei testvére. Szóval az apja nem minket szid hanem általánosságban az életet pedig nincs nyomorult élete aztán kérdezi tőlem hogy miért nem járok gyakrabban hozzájuk!!

2020. aug. 28. 08:43
1 2
 11/16 anonim válasza:

Nekem anyósom ilyen. Mindig csak sír hogy neki milyen sz.r, de h változtatna bármit is áh.. Az nem megy. És már rosszul vagyok ha eljön mert elfelejt hazamenni és addig csak magyarázza a negatív hulyesegeit.

Apósom meg álltalaban részeg akkor ő meg azért magyaráz de olyan tragar módon. Nekem pl megmondta h ha én nem megyek ki hozzá egyből ha ő jön majd jól oldalbarugdos.

Total kivagyok már tőle, persze ha megjegyzem páromnak még őt is megbantom :(

Mi sajna nem költözünk 1eve ujitottunk házat de ha ezt tudom nem megyek bele.Max egyedül lépek le a gyerekekkel.

Kitartást neked! Akkor már hamarosan jobb lesz :)

2020. aug. 29. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Akkor pontosítok. Nem vettem a fáradtságot még értelmezni sem, ugyanis az első pár mondat után nem volt kedvem kibogozni. Sokan lehettek még így vele, hiszen jött kb. 5-6 válasz, míg mások gondjait taglaljuk 6-7 oldalon, 50-60 válaszon keresztül.

Hidd el, számít ez.

Komolyabban vesznek még egy anonim oldalon is, ha rendesen tudsz írni és fogalmazni.

2020. aug. 30. 06:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
nem olvastam végig, de az emberek változhatnak, pl meg tudnak keseredni a létezésük, az életük során. De amúgy ha pl valaki rosszindulatú mondjuk akkor lehet, hogy az régebben is az volt, csak mostanában meg még erősebben jön ki rajta, vagy már fáradt/avagy nem akarja véka alá rejteni. Pl vagy mert belefáradt takargatni az igazi arcát, vagy mer rájött,h az őszinteség jobb; vagy igen,na,szal a másik,hogy eddig is ilyen volt, csak régebben mondjuk mérsékelten; vagy pl nem látszódott annyira a megnyilvánulásaiból.
2020. szept. 1. 02:13
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
*Most ránéztem megint az írásra; még mindig nem olvastam végig, de szerintem ez az ember az idők folyamán megkeseredett. Tehát nem rosszindulatú, csak túl sokat csalódott az élete folyamán; és most már nem akarja visszafojtani, visszafogni, elfojtani ezeket a belső érzéseket; hanem inkbáb csak kiengedi magából. Tehát kiengedi a gőzt; de szóval nem rosszindulat.
2020. szept. 1. 02:14
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Ez a kérdés kb. olyan, hogy unatkozom, gyorsan keressünk egy témát, amit kiírhatok a gyakorira. Egy erőltetett probléma. Találkozni alig találkoztok, veled normális, ha meg néhanapján összefúj benneteket a szél, és ha még negatívkodik is, meg politizál, nem hiszem, hogy az olyan hatással van rád, hogy most ezen elmélkedj. Nincs problémád, csinálsz magadnak, erről szól ez a kérdés.

(Meg mi ez, hogy "félreismertem volna az igazi arcát?", anyám! Változik az ember, igen, a csalódások vagy akár a testi fájdalmak hatására is lehet/válhat valakiből keserű ember. De alig találkoztok, nem befolyásolja az életed. Ha meg azt a kevés alkalmat sem tudod elviselni, akkor ne találkozz vele, mondd a szemébe, hogy téged a negatív hozzáállása zavar.)

2020. szept. 1. 06:30
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Szóval akkor ha jól értem a problémádat, van egy "apósod" aki kedvel téged, rendes veled, mindig megdicsér, meghallgatja amit mesélsz stb. De te utálod őt mert más a véleménye a világról mint neked ("felhoz olyaaan megosztó durva témát ahol qrvára nem értek egyet vele").

S várod, hogy itt mindenki adja alád a lovat és szidjon egy olyan embert akit nem is ismer, de aki veled rendes mindig.

Itt nem te vagy véletlenül a megkerseredett, lehúzó személyiség?

Gondolom ha majd "após" észreveszi, hogy milyen kétszínű alak vagy, aki különösebb ok nélkül utálja őt és esetleg majd szóvá teszi, akkor majd azért fogsz fröcsögni itt, hogy téged miért utál az apósod nem is csináltál semmi rosszat.

2020. szept. 1. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!