Félreismertem volna, ez az igazi arca?
Nekem anyósom ilyen. Mindig csak sír hogy neki milyen sz.r, de h változtatna bármit is áh.. Az nem megy. És már rosszul vagyok ha eljön mert elfelejt hazamenni és addig csak magyarázza a negatív hulyesegeit.
Apósom meg álltalaban részeg akkor ő meg azért magyaráz de olyan tragar módon. Nekem pl megmondta h ha én nem megyek ki hozzá egyből ha ő jön majd jól oldalbarugdos.
Total kivagyok már tőle, persze ha megjegyzem páromnak még őt is megbantom :(
Mi sajna nem költözünk 1eve ujitottunk házat de ha ezt tudom nem megyek bele.Max egyedül lépek le a gyerekekkel.
Kitartást neked! Akkor már hamarosan jobb lesz :)
Akkor pontosítok. Nem vettem a fáradtságot még értelmezni sem, ugyanis az első pár mondat után nem volt kedvem kibogozni. Sokan lehettek még így vele, hiszen jött kb. 5-6 válasz, míg mások gondjait taglaljuk 6-7 oldalon, 50-60 válaszon keresztül.
Hidd el, számít ez.
Komolyabban vesznek még egy anonim oldalon is, ha rendesen tudsz írni és fogalmazni.
Ez a kérdés kb. olyan, hogy unatkozom, gyorsan keressünk egy témát, amit kiírhatok a gyakorira. Egy erőltetett probléma. Találkozni alig találkoztok, veled normális, ha meg néhanapján összefúj benneteket a szél, és ha még negatívkodik is, meg politizál, nem hiszem, hogy az olyan hatással van rád, hogy most ezen elmélkedj. Nincs problémád, csinálsz magadnak, erről szól ez a kérdés.
(Meg mi ez, hogy "félreismertem volna az igazi arcát?", anyám! Változik az ember, igen, a csalódások vagy akár a testi fájdalmak hatására is lehet/válhat valakiből keserű ember. De alig találkoztok, nem befolyásolja az életed. Ha meg azt a kevés alkalmat sem tudod elviselni, akkor ne találkozz vele, mondd a szemébe, hogy téged a negatív hozzáállása zavar.)
Szóval akkor ha jól értem a problémádat, van egy "apósod" aki kedvel téged, rendes veled, mindig megdicsér, meghallgatja amit mesélsz stb. De te utálod őt mert más a véleménye a világról mint neked ("felhoz olyaaan megosztó durva témát ahol qrvára nem értek egyet vele").
S várod, hogy itt mindenki adja alád a lovat és szidjon egy olyan embert akit nem is ismer, de aki veled rendes mindig.
Itt nem te vagy véletlenül a megkerseredett, lehúzó személyiség?
Gondolom ha majd "após" észreveszi, hogy milyen kétszínű alak vagy, aki különösebb ok nélkül utálja őt és esetleg majd szóvá teszi, akkor majd azért fogsz fröcsögni itt, hogy téged miért utál az apósod nem is csináltál semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!