Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Félreismertem volna, ez az...

Félreismertem volna, ez az igazi arca?

Figyelt kérdés
Kamaszkorom óta együtt vagyunk a férfi párommal én vagyok a nő. Az apját ahogy teltek az évek egyre keserűbbnek látom egyre okoskodóbbnak. Régen is kerültem mikor külön laktunk párommal most is kerülöm hogy az élettársam a fia, pedig velem valahogy kb mindig nagyon rendes, nem velem keserű hanem összességében van megkeseredve. Vagy félreismertem vagy én voltam a gyerek és ahogy felnőttem láttam meg tisztán hogy mennyire mérgező ember? Évről évre és itt nem csak 3-4 évről van szó egyre lehúzóbbnak látom amióta összeköltöztem a fiával és a közös életünk tervezzük azóta kevesebbet látom de ha látom csak negatívan beszél a világról pedig: van felesége aki a párom anyja és van még gyereke,van egy vezetői beosztása van pénzük is,nem nélkülözik. Mindig szidja a politikát szidja a boltokat az embereket az árakat stb és felhoz olyaaan megosztó durva témát ahol qrvára nem értek egyet vele ezt tudja de én olyankor odébbmegyek..szólok páromnak hogy az apukájára figyeljen én kifutok a fürdőbe de valójában 15 percig elmenekülök a pasi elől mert megfullaszt. Addig páromra marad hogy hallgassa aztán a párom anyja is csak hallgatja a férjét és ha vége a politikai mocskolódásnak mások szapulásának én kijövök a fürdőből leülök felhozom témának hogy mit ettünk merre jártunk aztán végighallgatják majd megint jön egy újabb hullám és hazamegyünk.. Nem minket szid hanem a világot oké sz@r oké de nem állok be a témáiba mert ő kiosztana erre nem vagyok kíváncsi. Van még egy kis dolgunk itt aztán külföldre fogunk költözni erről tudnak párom szülei testvére. Szóval az apja nem minket szid hanem általánosságban az életet pedig nincs nyomorult élete aztán kérdezi tőlem hogy miért nem járok gyakrabban hozzájuk!!

2020. aug. 28. 08:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

Az apósod egy negatív ember, energiavámpír és ez nagy valószínűséggel már nem is fog változni.

Rengeteg hasonló ember van, egyik ismerősöm is szapulta a világot a múltkor, hogy miért kell sok ember hétvégén/délután/éjszaka dolgozzon, és ő biztosan nem csinálná, és semmibe van véve az ember csak a pénz létezik stb.

Meg sem fordult a fejében, hogy mindezt olyanoknak mondja akik három műszakban, gyárban dolgoznak és nem feltétlenül azért mert annyira szeretik ezt így csinálni csak elfogadták a rendszert és változtatni amúgy sem tudnak rajta. És mindezt egy olyantól hallani aki irodában dolgozik délelőtti programmal, nem feltétlenül pozitív hangulatú.

2020. aug. 28. 09:41
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Ez mintha az én apám lenne,havi bevétele 2 millio forint nettó. De egyetlen témája,élhetetlen ország,Orbán,Mészáros,Magyarisztán,diktatúra,drága gyümölcs,miközben 5db lakása van Budapesten.

Igaz a pénzen kivül nincs élete,csak mennyire szar is itt élni stb

2020. aug. 28. 09:44
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Az apám is ilyen. Ellentmondást nem tűr, de ha csak bólogatsz akkor meg azon borul ki hogy együgyű érdektelen vagy. Ha már hallottam 5x ugyanazt az eszmefuttatást és tudom hogy mi a véleménye és előadom, hogy én így gondolom, akkor is összeveszik, hogy hülyeség.

+látványosan belelovalja magát témákba és a végére már szinte kiabál.

Szerintem örök elégedetlenkedő, vitamániás, adrenalin függő. Megváltozni szerintem kizárt dolog, hogy meg fog.

Koncentrálj a jó tulajdonságaira. Ha jön az agymenés hát arra én már szelektív siket vagyok 30 év után...

Ha sérteget akkor természetesen nem szabad hagyni.

Itt maradok figyelni a kérdést, hátha kapok én is valami újat...

2020. aug. 28. 09:55
 4/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is energiavámpír.. Korrekt velem kedves megdícsér hogy csinos vagyok! Kérdezi hogy vagyunk miért nem megyünk többet! A párom anyját kiidegelte már az ember..tiszta hiszti gép. Pedig tényleg van miből élniük. Mindig amikor havonta 1-2 szer látom őket az apja sír valamin hol ezen hol azon hol arról beszél ki mekkora gyökér hol arról hogy mi sz@r. Tényleg nem oké ami itt megy mi se itt akarunk élni de legalább ne keserítsen ezekkel.
2020. aug. 28. 10:00
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Energiavámpír tényleg ahogy előttem is írták.

Lehet rosszul hangzik, de le kell küldeni a kocsmába, oda hasonló fazonok járnak, és fárasszák le egymást a hasonló témájukkal.

És még mielőtt nekem esnének egyesek, a kocsmában nem kötelező részegre innia magát senkinek. 1 üveg sör mellett egészen jó ideig el lehet szidni a kormányt meg minden negatív kijöhet belőle. Majd a kocsmatársak helyre teszik :-)

2020. aug. 28. 12:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Ez rendben is lenne de :D após soha semmilyen alkoholt nem hajlandó fogyasztani még 1 bonbon-t se amiben alkohol van. :D Valóban nem megy jól Magyarország de mi nem keserítjük magunkat a fiukkal ezzel hanem kipróbáljuk milyen máshol ha nem jó visszajövünk..de kétlem. Ami kiborít: van miből élnie nem szegények anyóssal mégis minden fæszságon spórol és szidja a rendszert meg ezzel fáraszt engem is. Mindig arról beszél hogy rossz az egészségi állapota és nem sok van neki hátra vigyázzunk az anyósra pénz lesz..pedig nem örülnék ha itthagyna minket. Nem az anyós miatt ő nem épülne ránk hanem hogy miért kell folyton az elmúlást tolni még a 60 tól is messze van! Aztán jön a sose megyek meglátogatni őket biztos haragszom duma. Pedig nem haragszom és havi 1-2x beugrom a párommal, ő van hogy nélkülem is beugrik néha de amúgy ketten.
2020. aug. 28. 12:22
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Kerüld el.
2020. aug. 28. 13:22
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Én nem tudtam értelmezni ezt a vesszők nélkülni, értelmetlen, tagolatlan firkálmányt.
2020. aug. 29. 05:57
 9/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, az előtted lévőknek sikerült.. Meg is értették. :D
2020. aug. 29. 06:53
 10/16 anonim ***** válasza:
22%

A tagolatlan írásod érthető, de roppant fárasztó.

Nekem anyám és anyósom ilyenek. Apósom is ezt tolta haláláig.

Anyám gyerekkorom óta "súlyos" beteg, a halált vizionálja. 50 éves vagyok...

Anyós folyamatosan acsarkodik mennyit dolgozott (1 mázsa körül van és világ életében irodában ült), szidja a nála jobban élőket és źśidózik. Megjegyzem én náluk hallottam ezt először életemben.

Tényleg rendkívül lehúzó és fárasztó! Kerülöm őket, nincs más megoldás.

2020. aug. 29. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!