Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen kínos story-d volt a...

Milyen kínos story-d volt a párod szüleivel?

Figyelt kérdés

2020. aug. 27. 19:58
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Kínos történeteket várok..😱😱 de lassan ez is az lesz ha nem fejezitek be. Amúgy nem feltétlen homofóbia csak elővezethették volna. Nyilván a szülők a gyereküktől ellenkező nemű bemutatandó párt vártak.. Engem is megviselne szülőként. Valahogy evidens h ha lesz gyerekem az ellenkező nemű párt fog hozni pl vacsorára bemutatni..
2020. szept. 3. 11:41
 32/39 anonim ***** válasza:
87%
Otthon lakott még a barátnőm, de már 19 vagy 20 éves volt, többször aludtam náluk. Egy buli után is nála aludtunk, én rendesen be voltam rúgva. Hajnalban a barátnőm felriad, úristen, mi ez: behugyoztam az ágyában, de nem kicsit. Ilyen 1 méter átmérőjú irgalmatlan húgytengert képzelj el. Nem volt mit tenni, azonnal neki kellett látni a kármentésnek, amire persze ők is felkeltek, és hát nem lehetett tagadni hogy mi történt. Az anyuka elhűlve szörnyülködött, az apuka viszont maga is szintén majd behugyozott, a röhögéstől.
2020. szept. 9. 14:33
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Este titokban felmentem a barátnómhöz,(18-20 évesek voltunk) beosontam úgy a szobájába, hogy a szülei nem vettek észre. Reggel kieszeltük, maradjak a szobájába, ő elmegy a suliba, a szülei nemsokára lelépnek, ő pedig hamar haza jön, és folytatjuk, amit elkezdtünk. Így is történt, miután a barátnőm elment, fél órát még hallottam mászkálást, aztán csend. Gyorsan kimentem vécére, majd a konyhában csináltam egy szendvicset, bementem a nappaliba, nekiálltam reggelizni, tévézni. 5 perc múlva belép egy fickó (a barátnőm apja), rámnéz, teljes döbbenet a tekintetében, majd fuldokolva, a szoba közepén kidobja a taccsot. Kiderült, hogy apuka nagyon csúnyán berúgott az éjjel, nem bírt reggel felkelni, most is csak hányni ment ki a retyóra , aztán látta, hogy csukva van a nappali ajtó, ezért benyitott, és meglátott egy vadidegen fickót reggelizni a kanapéján. Meredek helyzet volt, rendesen rettegtem a rókázó palitól, ő meg azt hitte, csak hallucinál!
2020. szept. 9. 22:02
 34/39 A kérdező kommentje:
Eeez az utolsó ezzz valami óriási! Mi volt utána? Megmagyaráztad hogy ki vagy és miért vagy ott? Na azért bemutathatott volna a csaj ez előtt. :D
2020. szept. 10. 00:12
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenetes bemutatkozás volt. Persze egyikünk se volt túlöltözve. Aztán hamar összeállt a kép, felöltöztünk, és mire 10 körül megjött a lány, békésen söröztem az apjával. De apuka csak igáig volt békés, ekkor fényt kapott, és azonnal a lányában csalódott, és érte nagyon aggódó, félrészeg fenevaddá változott, és úgy kivágott, hogy öröm volt nézni. Akkor nem nevettem, de később a lánnyal még sokszor jókat nevettünk!
2020. szept. 10. 04:56
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

A srácnál aludtam, első alkalom volt, de nem történt semmi, csak aludtunk. A szoba ajtaján ki volt törve az üveg, de le volt takarva egy pléddel, hogy ne lehessen belátni. A srác anyja megállt az ajtó előtt és odaszólt félhalkan a férjének, hogy "Itt van ez a kis k_rva.. Milyen szülei lehetnek, hogy ezt hagyják neki..". (17 éves voltam akkor, a srác 24) Majd belépett kopogás nélkül, és mikor látta, hogy ébren vagyok, odaszólt vigyorogva: "Jó reggelt, Kiscsillag, hogy aludtál?"

Volt olyan is, hogy arra ébredtem, hogy felettem áll ez a nő és épp megáld. Komolyan... Keresztet rajzolt a homlokomra és mormogott valami imát.

2020. szept. 10. 17:27
 37/39 anonim ***** válasza:
85%

Kint hagytam a fürdőben véletlenül a vibrim. A párom szobájában találtam meg az asztalán az üzenettel, hogy "Legközelebb jobban vigyázz rá!"

Női kézírás volt. Nem kérdeztem rá Anyósnál :D

2020. szept. 10. 17:32
 38/39 A kérdező kommentje:
Aztaqrvæélet! Aaa ezek nagyon durvák!! Főleg akit lek...vázott majd kiscsillag..wtf. De a megáldáson lehet jobban kibuktam volna.
2020. szept. 10. 19:55
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Párom születésnapján találkoztam először a szüleivel, étterembe mentünk. Ekkor már majdnem egy éve voltunk együtt párommal. Én fekete nadrágot, fekete-fehér blúzt, egyszerű fekete bokacsizmát vettem fel. Párom farmert és egy normális szürke pulcsit. Az anyja - aki nem kis darab - fekete harisnyát, fekete hosszúszárú csizmát és fekete testhezálló ruhát viselt.

Mi értünk elöbb az étteremhez, amikor megérkeztek a szülei a puszi-puszi után az anyja egyből azzal kezdte hogy milyen csövesen öltöztünk fel, miért nem vettünk fel elegánsabb ruhát... nekem nagyon kellemetlen volt.

2020. szept. 10. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!