A srácnál aludtam, első alkalom volt, de nem történt semmi, csak aludtunk. A szoba ajtaján ki volt törve az üveg, de le volt takarva egy pléddel, hogy ne lehessen belátni. A srác anyja megállt az ajtó előtt és odaszólt félhalkan a férjének, hogy "Itt van ez a kis k_rva.. Milyen szülei lehetnek, hogy ezt hagyják neki..". (17 éves voltam akkor, a srác 24) Majd belépett kopogás nélkül, és mikor látta, hogy ébren vagyok, odaszólt vigyorogva: "Jó reggelt, Kiscsillag, hogy aludtál?"
Volt olyan is, hogy arra ébredtem, hogy felettem áll ez a nő és épp megáld. Komolyan... Keresztet rajzolt a homlokomra és mormogott valami imát.
Kint hagytam a fürdőben véletlenül a vibrim. A párom szobájában találtam meg az asztalán az üzenettel, hogy "Legközelebb jobban vigyázz rá!"
Női kézírás volt. Nem kérdeztem rá Anyósnál :D
Párom születésnapján találkoztam először a szüleivel, étterembe mentünk. Ekkor már majdnem egy éve voltunk együtt párommal. Én fekete nadrágot, fekete-fehér blúzt, egyszerű fekete bokacsizmát vettem fel. Párom farmert és egy normális szürke pulcsit. Az anyja - aki nem kis darab - fekete harisnyát, fekete hosszúszárú csizmát és fekete testhezálló ruhát viselt.
Mi értünk elöbb az étteremhez, amikor megérkeztek a szülei a puszi-puszi után az anyja egyből azzal kezdte hogy milyen csövesen öltöztünk fel, miért nem vettünk fel elegánsabb ruhát... nekem nagyon kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!