Csak simán ordibáltak, hogy takarodjak, amikor lányuk bemutatott, hogy én vagyok a barátnője.
Karácsonykor.
Élmény volt. Legjobban barátnőmet sajnáltam, aki zokogott szégyenében.
😂😂😂
Jo nem csak ilyesmire ertem..
Családi veszekedés ilyesmik. Vagy kínos dolgok.
Apósom már meghalt, mielőtt összejöttünk volna a párommal.
Anyósommal együtt éltünk egy ideig, mert az ő lakását épp renoválták. Kopogtatás nélkül jött be hozzánk, de általában csak akkor, amikor szeretkeztünk. (Nem szoktunk hangosak lenni egyébként)
De amikor egymástól 2-3 méterre vagyunk, és törődünk a saját dolgainkkal, akkor fixen kopogtat, és be se jön, míg nem mondjuk, hogy gyere.
Valamint egyszer az elején a párom exe nevén szólított a kedves anyuka.
(Az én szüleim állandóan Ádámnak hívják a párom, pedig se exem, se rokon, se család barát Ádám nincs)
Az ágyam még a mamámé, ezért iszonyat régi, egy kiadós menetet már nem bír. Éppen ezért a kanapén szoktuk letudni, az is eléggé koros már. Történt egyszer h nagyon nekitámaszkodtam szex közben a karfának, és a fém illesztés kitört a törzsből, ezáltal keletkezett egy jó 10 széles hasadék a fekvőfelület meg a karfa közt.
Na most lent voltunk a párom szüleinél, beszélgettünk a bútorokról, mikor is párom valamire rávágta, mikor a házamról beszéltünk, hogy a szétb*szott kanapé... Párom anyja elsápadt, az apjának hatalmasra nyíltak a szemei, párom meg nyakig elvörösödött. :DDD
"Csak simán ordibáltak, hogy takarodjak, amikor lányuk bemutatott, hogy én vagyok a barátnője.
Karácsonykor."
Talán ha figyelemmel lettetek volna rájuk, és felvezetitek valahogy a dolgot, akkor nem hat provokációnak. Megérdemlitek, ez teljesen a ti hibátok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!