21/39 A kérdező kommentje:
😂😂
2020. aug. 28. 00:28
22/39 anonim válasza:
Az anyja mindig kedves volt velem, ölelgetett, puszilgatott, sokszor beszélgettünk a konyhában vagy a teraszon. Tényleg azt hittem kedvel. Náluk aludtunk hétvégén, exem nővére jött látogatóba. Én korankelő vagyok, de mindig csendben okvastam a szobába, amíg felébredt exem is. Ülök az asztalnál, és mindent hallottam. Exem anyja bőszen hazudozik a lányának, hogy állandóan büdös vagyok és tetves, és 9 macskánk van a lakasban, de nem szobatiszták és kerülgetni kell a szrt a szőnyegen. Ott vihorásztak, en meg elsírtam magam. Nyilván semmi nem volt igaz, még csak cicánk se volt. 16 voltam, nem mertem kimenni. A párom felkelt, megkérdezte mi a baj, elmondtam, ő meg erre csak annyit reagált, hogy hát anyuka ilyen, mert ikrek a horoszkópja.... nem is tartott utána sokáig.
23/39 A kérdező kommentje:
Mekkora fereg az a no! Gondolom kimentel egy szo nelkul es tobbet koszonni se koszontel az ilyeneknek. Sajnalom! :(
2020. aug. 28. 10:51
24/39 anonim válasza:
22 vagyok. Az, ahogy ő viselkedik, őt minősíti, az pedig ahogy én, engem. Utána még kb 5-6 alkalommal találkoztunk, illedelmesen köszöntem, és burkoltam elutasítottam ha beszélgetni akart. Attól, hogy az a nő egy alpári hazudozó, én meg tisztelettudó nő maradtam. :)
25/39 anonim válasza:
8-as, ritka nagy tapló vagy :)
27/39 Lux morulus válasza:
2# Meg is érdemeltétek.
Talán a lánynak lehetett volna annyi esze, hogy ismeri a szülei hozzáállását a kérdéshez.
Gondolom karácsonyi meglepetesként odaállítottatok. Nem.mindenki tudja ezt kezelni. A legjobb esetben is elgondolkodóvá válik az ünnep boldog helyett.
28/39 anonim válasza:
Csatlakoznék azokhoz, akik szerint a 8-as egy tapló...
29/39 anonim válasza:
..egyúttal a 27-es is egy homofób tapló úgy tűnik. :D
30/39 Lux morulus válasza:
29#
Ezt fejtsd már ki légyszi. Honnan jött neked ez az egetrengető gondolat. Hátha benéztem valamit.
Hát ezt azért megvárom.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!