Milyen kínos story-d volt a párod szüleivel?
A párom hívott, hogy menjek fel hozzá este, én boldogan felmentem, és amint beléptem az ajtón az apja kirontott a szobájából, hogy "ne menjek oda hozzájuk", barátom jöjjön hozzám ha találkozni akarunk.
(Nem zavartam sosem, tiszteletben tartottam hogy nem otthon vagyok.)
Bár ez nem kínos, inkább nagyon megalázó volt.
2020. aug. 27. 20:55
Első náluk töltött éjszaka után másnap reggel lebontottam a fél előszobát. Ráültem a cipősszekrenyre, ami leszakadt alattam, feldolt az eloőszobafal, eltort a tükör, mindez reggel 6-kor, mikor a szülők még aludtak... En a földön feküdtem a fogas alatt... Óriási csorompoles... Jó bemutatkozas volt. 😂😂
2020. aug. 27. 21:09
Mikor először találkoztam exem anyjával, vittem egy üveg bort, ami a táskámban volt. Megérkeztünk, a bejáratnál volt egy kis szekrény, olyan combig érő, én rátettem a táskámat amíg levettem a cipőmet. Természetesen a táska leesett a földre a bor pedig eltört. Az egész kis előteret beborította a bor, a táskám is teljesen elázott. Nagyon ciki volt, égtem rendesen.
2020. aug. 27. 21:14
14/39 anonim válasza:
Páromnál aludtunk aznap este. Van benn a házban egy kuka. Először aludtam náluk és pont megvolt a bajom. A fürdőben nem találtam kukát, így a használt betétet egy külön zacsiba eltettem a neszesszerembe. Reggelre a kutya kiszedte belőle, és bevitte a párom anyjának az ágyára, és elkezdte ott szét rágni.. Kellemes első ottalvás volt, viszont másnap az anyukája tök aranyos volt, egész nap ki se mertem menni a szobából, olyan ciki volt
2020. aug. 27. 21:54
Nem a párom szülei, hanem a sajátjaim. Először vittem haza fiút úgy, hogy "hivatalosan" is nálunk aludt. Főiskolás koromban volt. Az én szobámban csak egy szimpla, egyszemélyes ágy volt, a testvéremnél viszont franciaágy - az ő szobája nagyobb volt. Megbeszéltem vele, hogy cserélünk a hétvégére, míg a barátom nálunk van. Persze egymásnak estünk már első éjjel. És az is gyorsan kiderült, hogy tesóm franciaágya nem annyira bírja a strapát, mint azt mi gondoltuk.... Hát kínos volt bevallani másnap mi történt.
2020. aug. 27. 22:10
16/39 A kérdező kommentje:
Óriási story-k 😄😄 még mielőtt összeköltöztünk és a pároméknál aludtam ahol ugye a szüleivel élt,kimentem a fürdőbe csak egy pléddel takarva magam azt hittem alszanak sötét volt, mikor osontam vissza láttam hogy az apja a sötét konyhában cigizik és 😂 csak annyit szóltam hogy bocsi én nem vagyok itt csak úgy tűnik. XD 18 voltam akkor.
17/39 A kérdező kommentje:
Pedig mondták hogy aludjak ott náluk inkább ne éjjel 1-2 kor futkossunk hozzánk. Olyankor kísért haza a párom ha náluk voltunk kb 1-2 kor éjjel de ez csak hétvégén. Hétközben este 10 körül. :) Esetek 90%ban pedig nálam voltunk mert nekem kényelmesebb volt 😂😂😂 tehát tök ritkán mentem át a szüleihez. Egyszer szintén éjjel ráléptem a kiskutyájukra nyekkent egyet ölbevettem akkor meg morgott erre felkelt a párom anyja én meg véletlen nekiestem és levertem egy szobanövényt..majd jó éjt kívántam és párom hazakísért.. Ezután mondták hogy aludjak ott inkább ne mászkáljunk éjjel.
Hú van sok. De az egyik kedvenc.
Házat vettünk és a tesóm párja szerelte be a konyhabutort, és festett ki (ez a szakmája) volt nála kulcs, és mi éppen az új konyhabutort "próbáltuk" ki mivel akkor már 3 hónapja anyuekkal éltünk így nem tudtunk egy jót khm. Bent hagytuk a zárban a kulcsot, és ugye neki is volt. Hát annyira hevesek voltunk h nem hallottuk, csak amikor csengetett. És megkerdezte h mégis mi a szart csináltunk mert eléggé zilaltak voltunk 🤦♀️🤷♀️😅😅😅
2020. aug. 27. 22:46
19/39 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂😂 a többi válaszra
De a #11 et sajnálom! Mekkora bunkót fogtál ki.. közölhette volna normálisan is..
:-D még jó, hogy nem szakadt le a konyhapult, amit vele szereltettetek volna vissza :-D
2020. aug. 27. 23:29
Kapcsolódó kérdések: