Mit tegyek ha teljesen rossz a kapcsolat a párom szüleivel?
Egyrészt megértelek, mert nekem sincs jó kapcsolatom a párom szüleivel. Sokszor erőlködtem én is, hogy kedveljen, holott ok nélkül volt velem undok... Ma már ott tartunk, hogy be se léphetek a házukba, mert a fiacskája barátnője vagyok.
Másrészt, ne haragudj, de minek költöztél oda? Én akkor se mentem volna oda ha fizetnek, inkább fizetünk egy albérletet, 0 forintot teszünk félre, de nem laknék vele...
Mert mikor ide költöztem még jó volt minden... Bánom.
Fura mert anyós is családcentrikus 😂😂 de azért generálja a feszkót... Ha tudom hogy ez lesz szóba se jöhetett volna hogy idejöjjek
24
Már tavaly óta nézegettünk lakásokat, most találtunk egyet. Ez sem tetszett neki. Mert mi minek megyünk el.. Meg megnézi ő azt hogy boldogulunk a külön éléssel.. A páromnak már párszor említettem hogy elköltözök albiba, de nem akart bele menni. Annyira nehéz az egész, és nem tudom mi tevő legyek.
Figyi! Lecseng ez a koronazasi ceremonia..vege lesz aztan el tudtok koltozni. Utana a helyedben soha nem mennek at. Es nem erdekelne ha a ferjed ott konyorogne a padlon. Ertse meg.. Felejuk se nezz a koltozes utan. Parod/ferjednek meg teregesd ki ami bant es ha felhozza h menj at anyosodekhoz sorolj fel 4et a serto dolgaikbol minden alkalommal! Fel a fejjel! Legyel egykicsit kigyo marj vissza!! Ne hagyd magad.
Amugy nincs az a penz h en anyosekkal eljek. Elobb lennek ongyilkos. Tehat en vartam mig osszekoltozhettunk de csak azert SE mentem oda lakni! Vartam vartam.. aztan sikerult.
Próbálj meg jópofát vágni amíg náluk laksz.
Utána nem muszáj tartani a kapcsolatot.
Nekem is rosszindulatúak a párom szülei. Próbáltam jó viszonyra törekedni, mindent megtettem, de semmi se volt jó nekik. A párom az én házamban lakott, ingyen, de ők azt is rám kiabálták ha elmentem hozzájuk és megittam ott egy pohár vizet. :)
Annyira stresszes voltam miattuk, a folyamatos csesztetéstől, hogy a munkahelyemen sokszor hánytam. Fájt a szívem, hullott a hajam.
Nem ér meg ennyit az egész. Én megszakítottam velük a kapcsolatot. Beletelt pár hónapba mire elfogadta a párom.
Ha nem fogadta volna el, akkor szakítottam volna vele.
Nem fogok szívrohamot kapni miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!