Ti, hogyan álltok hozzá, hogy ha nem kedvelitek a párotok szüleit?
"És ettől rossz embernek érzem magam"
Ne tedd. Meséld el ezt a párodnak, és mondd, hogy kevesebbet szeretnél a szüleihez járni. Lehet, neki is jót tenne, ha kevesebbet menne oda.
Én úgy érzem szerencsés helyzetben vagyok. A szüleim sosem korlátoztak semmiben. Párom 30 éves, kb 4 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt is élünk. A szüleim az első pillanattól kezdve kedvesen fogadták. Édesanyám ugyanúgy aggódik a menye egészségéért, "jólétéért", mint az enyémért. Rendszeresen beszélgetnek telefonon, kb 2 naponta. Édesapámmal szintén jó a viszony nagyon. Kb 2 hetente látogatjuk a szüleim, mert egy városban lakunk. Soha senki nem állított be a másikhoz váratlanul, nem tervezte keresztbe az előre megbeszélteket, stb.
Szerencsés vagyok, hogy akiknek köszönhetem, hogy olyan felnőtt férfi lettem, amilyen vagyok, azok imádják a páromat, és ez kölcsönös is.
Sajnos én nem ismerhettem meg párom édesanyját, mert korábban meghalt. Apósom társaságát is sajnos csak 1 évig élvezhettem, aztán ő is elhunyt.
30/f
párom 29/n
szüleim 59/n és 65/f
Exem szülei utáltak, az anyja egy okoskodo, amugy tökostoba nö volt, aki folyamat hangoztatta a hülyeségeit, de el is várta, hogy osszuk az idiota, légbölkapott nézeteit.
Minden szrt elhitt, legyen szó politikárol, kuruzslásrol,stb.
Én meg nem hajtottam fejet a hülyeségeinek, bizony volt vmnyem, és.azt meg is mondtam - nem bunkon, de utált érte. Mi az, hogy "ellentmondok" neki...
Emellett vallásos volt, mániája h keresztelkedjek meg, szüzies élet, három-négy gyerek leszülése, stb.
Sajnos exem meg anyatejszivo 30-as, igy minden második hétvégén ott ültünk... Gyülöltem náluk lenni :(
Azóta már szakítottunk, szerencsére, a párom szüleivel pedog kölcsönös a tisztelet, jo viszony :)
13 éve vagyok a férjemmel.
Buta,okoskodó,kétszínű szülei vannak.
Útálom őket.
Hál Istennek férjem ia belátta hogy miket művelnel így jó ha 3 havonta egyszer találkozunk velük.
Ha okoskodnának vagy bármi hasonló nekem már meg sem kell szólalnom,férjem intézi.
De így is hogy én nem allok le velük vitatkozni csak a férjem azt mondják hogy én változtattam meg a fiúkat.
Hát én meg k.akilok rá!
Eljön az idő mikor már külön álló család vagytok,és onnantól mindenkihez úgy álltok ahogy mások teszik,lehet az anya apa anyós após bárki.
A saját életünknél nyugalmunknál semmi nem fontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!