Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Külön konyha, de hogyan?

Külön konyha, de hogyan?

Figyelt kérdés

Párommal 26 évesen vagyunk, én vagyok a nő. Anyósommal és párom nagymamájával élünk együtt egy házban.

Az utóbbi időszakban egyre kevésbé bírtam az együttélést, hogy a kapcsolatunknak semmi intim szferaja sincsen, hiszen sosem vagyunk kettesben a házban, csak a szobánkban tudunk, de az megint más.

Megbeszéltük párommal hogy mostantól külön fogunk főzni magunknak amit szeretnénk, és külön is fogunk bevásárolni, eddig mindent anyós intézett, mondhatni. Mi ezzel segíteni is szeretnénk neki, hogy ránk már nem kell főznie, sem vásárolnia sem,meg persze kicsit különülnénk is, mint pár.

Na ezen ő teljesen megsértődött, és már napok óta áll a bál itthon.

Mit gondoltok, hogyan lehetne ezt úgy megoldani hogy mindenkinek jó legyen?

2020. aug. 27. 14:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy elviselni az anyóst? Nem vagyok anyós, gyerekem sincs, de ha valaki ideköltözne hozzám, nem neki kéne elviselnie engem, hanem nekem őt.
2020. aug. 28. 16:02
 62/65 anonim ***** válasza:
17%
Na.. azért van egy határ.
2020. aug. 28. 16:19
 63/65 anonim ***** válasza:
32%

Na jó, azért néhány kommentelő nagyon nem érzi át a sztorit, gondolom nem volt mégcsak hasonló helyzetben sem. én úgy írom a véleményemet,hogy hasonló cipőben járok a kérdezővel. Két nő egy háztartásban sajnos sosem fér meg.Te 26 évesen nyilván nem gyermekként akarsz működni egy háztartásban,és igényed volna a felnőtt életre, privát szférára a pároddal(ez természetes). De kva nehéz így, tudom

A párod anyuci pici fia marad ,te pedig úgy érzed, megtűrt személyként, betolakodókent vagy jelen az ő életükben. Sok konfliktust szül idővel ez így. nekem 9 év után lett elég, nemrég költöztem (egyedül:D),mert senki se mondja meg 27 éves létemre,hogy merre van az arra. Akik azt írták neked, hogy légy hálás,alkalmazkodj stb, nem tudják miről van szó, lehetsz akármennyire kedves jófej anyossal,mindig lesz mibe beledumáljon (persze ő van otthon ,de ez nem jogosítja fel,hogy tönkre tegye a fia magánéletét)

2020. aug. 29. 17:31
 64/65 anonim ***** válasza:
76%

Azért nem voltunk ilyen helyzetben, mert nem költöztem oda senkihez, aki együtt élt a szüleivel.

És hozzánk se fog költözni se a fiam barátnője, se a lányom barátja. Szívesen látott vendégek, de ha együtt akarnak élni, akkor majd megoldják.

Persze ha mondjuk háború lesz, akkor ezt átgondolom, de jelen helyzetben hozzám nem költözik be senki

2020. aug. 30. 09:36
 65/65 anonim ***** válasza:
53%

59

Persze, a tulaj/anyu/anyósjelölt meg szagolja a finom ételszagot, KINT, a csukott ajtó mögött. De meg nem kínálják, se a fia, se a fia "párja".

Érezze a finom ételszagot a nagymama is, úgysem kap, dögöljön meg, arra várnak már úgyis.

Amíg BENT a szobában jóízűen eszik a SAJÁT ételüket, amit SAJÁT maguk főztek.

2020. szept. 5. 19:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!