Külön konyha, de hogyan?
Párommal 26 évesen vagyunk, én vagyok a nő. Anyósommal és párom nagymamájával élünk együtt egy házban.
Az utóbbi időszakban egyre kevésbé bírtam az együttélést, hogy a kapcsolatunknak semmi intim szferaja sincsen, hiszen sosem vagyunk kettesben a házban, csak a szobánkban tudunk, de az megint más.
Megbeszéltük párommal hogy mostantól külön fogunk főzni magunknak amit szeretnénk, és külön is fogunk bevásárolni, eddig mindent anyós intézett, mondhatni. Mi ezzel segíteni is szeretnénk neki, hogy ránk már nem kell főznie, sem vásárolnia sem,meg persze kicsit különülnénk is, mint pár.
Na ezen ő teljesen megsértődött, és már napok óta áll a bál itthon.
Mit gondoltok, hogyan lehetne ezt úgy megoldani hogy mindenkinek jó legyen?
Egy otthon lakó, diákmunkázgató ember mégis mi a francot csúszott két évet, és mi a garancia, hogy nem csúszik akkor mégtöbbet?! TE álltál össze egy felnőttnek csak a kora alapján nevezhető emberrel, ez az ára. Gyerekstátuszban van, Te meg ehhez költöztél oda. Örülhetsz, hogy egyáltalán odamehettél, és nem azt mondták a gyereknek, hogy fókuszáljon a tnaulásra, és majd akkor játsszon felnőtteset, ha felnőttként tud viselkedni, kezdve azzal, hogy eltartja magát. Mégis milyen igényeket akarsz még támasztani, aminek realitása van? A gyerek meg milyen igénekkel él azon felül, hogy 26 évesen is eltartott?
Azzal takarózni meg egy 92 éves nagyi mellett, hogy a közel 70 éves mamára is gondolni kell, mert egyedüli gyerek, ezért oda akartok megtelepedni is...Sose fog változni a felállás, úgyhogy kár ezért szítani a feszkót! Ha nem tetszik, nem ők fognak változni a saját otthonukban, főként, mert kívülről annyi látszik, hogy itt van két 26 éves ember, és magukat se bírják fenntartani, nyilván anyuka joggal érezheti úgy, hogy irányítani kell titeket. Egy kicsit fordítva ülsz a lovon.
51-esnek minden szavával egyetértek.
Akire itt gondolni kell, az a 92 éves nagymama, de őt a már nyugdíjas lánya tudja gondozni.
Nektek önálló életet kéne élni - és ehhez megteremtenetek az anyagi alapot.
Kérdező talán olyan végzettséget kellett volna választani amivel meg tudtok élni a mamahotelen kívül is.
Gondolom valami büfészakos tanár vagy ha ennyit keresel. Én ennyit kb diákmunkával megkerestem :-D
Amúgy lehet meglep: a néni nem az anyósod, hanem a pasid anyja. Anyósod akkor lesz, ha összeházasodtok a kisgyerekkel akinek a szülei nyakán éltek jelenleg.
Én se örülnék ha két életképtelen ember telepedne a nyakamba.
Nem felnőttesdit játszotok, hanem azok vagytok? Ugyan már..
Nem tudjátok magatokat eltartani. Szerinted az a magánélet és az intimszféra, ha más konyhájában bohóckodsz a kisfiúval, aki 26 évesen is csak egy kisgyerek..
Igaza van valamelyik válaszolónak, ti arra vártok, hogy a mama visszaadja a lelkét, ti meg beköltöztök az ő házába a kisfiú anyjának való segítés címén.
Ostoba vagy te is a kisfiúval együtt, ha azt hiszitek, hogy ilyen egy kapcsolat.
Namostmar ne osszatok az eszt a kerdezonek onnan a kanaperol qrvæ okosak vagytok.. valoszinuleg egyikotok se hibazott soha semmiben es mindegyikotoket kivetel nelkul szeret az anyosotok ja bocs a pasitok anyja.. Hagyjuk mar. Egy kibæszott alairas valasztja el attol hogy az a no az anyosa legyen es ha alairtak az lesz attol a 2 db tollvonastol valik az anyosava. Ez van. Tudom. Ketto tollvonas. Csak utana lehet anyosnak hivni. Tokeletes itt mindenki marhara okos onnan a telefon mogul. Az eletben meg rohadtul unatkoztok hogy masokat szidtok.
Amugy kerdezo. Igazsagtalan az elet. Sokszor kell onzonek lenni kulonben beledoglesz. Jol kell ferjhezmenni.
ilyen minibáros kicsihűtő, meg indukciós főzőlap jutottak nekem eszembe.
De egyébként megbékélni szerintem nem fognak.
De amgúy egyszer menjetek vásárolni ti, egyszer menjenek vásárolni ők; és hogyha mindent elbírnak, akkor szóval mindenkinek vegyenek mindent ami kell, egyszerre. De amúgy asszem lehet hogy egy különköltözés jobb lenne, célszerűbb; mert ti így itt végülis egy mikroközösség vagytok. A mikrokozmosz kifejezőbb lett volna, de szal inkább ilyen egyénire vonatkozik. Na, tehát, szóval, amíg egy fedél alatt vagytok; úgy se tudtok teljesen elkülönülni. Szóval szerintem ezt a vásárlós dolgot eddig így nem nagyon lehet megoldani. Amig együtt laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!