Külön konyha, de hogyan?
Párommal 26 évesen vagyunk, én vagyok a nő. Anyósommal és párom nagymamájával élünk együtt egy házban.
Az utóbbi időszakban egyre kevésbé bírtam az együttélést, hogy a kapcsolatunknak semmi intim szferaja sincsen, hiszen sosem vagyunk kettesben a házban, csak a szobánkban tudunk, de az megint más.
Megbeszéltük párommal hogy mostantól külön fogunk főzni magunknak amit szeretnénk, és külön is fogunk bevásárolni, eddig mindent anyós intézett, mondhatni. Mi ezzel segíteni is szeretnénk neki, hogy ránk már nem kell főznie, sem vásárolnia sem,meg persze kicsit különülnénk is, mint pár.
Na ezen ő teljesen megsértődött, és már napok óta áll a bál itthon.
Mit gondoltok, hogyan lehetne ezt úgy megoldani hogy mindenkinek jó legyen?
De, felnőttest játszotok, a mamahotelben. Aki nem képes elköltözni az bizony nem felnőtt, akármennyire is fáj. Hány évig akartok még ott dekkolni?
És de ha az ő konyhája, akkor bizony nagy dolog. Ha ennyire nem tetszik a helyzet lehet ám normálisan fizető munkahelyet keresni és nem ott csövelni.
És nem hinném hogy, mint megtűrt személy, neked jogod lenne igényeket támasztani.
Kedves utolsó,
Nem megtűrt személy vagyok de köszönöm a feltételezést :)
Masreszrol nem én egyedül döntöttem ezt el, hanem a párommal aki az anyósom gyereke. Neki sincs joga igényeket támasztani?
Csövelésről meg aztán pláne szó sincs, én nem ingyen élek itt, havonta fizetek x összeget, néha bevásárolok, veszek egyéb dolgokat ami kell, takarítok, a kertben csinálom amit kell.
Én ezt nem értem. Tudod ki lakna az anyós meg még az ő anyjával is. Én 18 évesem elköltöztem Budapestre. Eleinte csajokkal laktam majd később pasimnal is. Mindig megoldottuk.
De ez mindenkinek saját igénye
Miért akarsz megváltoztatni, egy majdnem 70 éves nőt?
Igen, lehetne rugalmasabb, de gondolom ő örül hogy gondoskodhat rólatok, amibol ti nem kértek.
Ezért sértődött meg a mama.
Fogadd el.
És az igaz, hogy a saját lakasodba legyen nagy a szád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!