Melyiket választanád a helyembe? Gázos főző lap beépítve és külön beépített elektromos sütővel vagy hagyományos kombinált tűzhely? Érvek-ellen érvek?
Miért nem veszel indukciós lapot? Fényévekkel jobb mint a gáz lap, tisztán tartani is egyszerűbb.
Mindenképpen a beépített verziót javaslom, sokkal esztétikusabb, modernebb.
A beépített sokkal szebb mint a hagyományos kombi.
A kérdés inkább hogy a főzőlap gáz vagy indukciós legyen...
#2 én is így gondolom csak egy kis megerősítést vártam :D
Viszont nagyon nem tudom milyen típust vegyek
Nekem kombinált van (kicsi a konyha és csak így maradt helyem)
Elromlott a sütőm és olyan helyen lakunk, hogy nincs szerviz, (falu) ezért az egész tűzhelyet el kellett szállítanunk 50 km-el arrébb, így most főzni sem tudok.Ráadásul amikor kiszedtük a helyéről, akkor derült ki, hogy mindkét oldala rozsdásodni kezdett.
Ha neked van elég helyed, én a fentiek alapján a külön-különt javasolnám és még jól is néz ki.
De minek cserélje le indukciósra, ha a gáz adott és kevesebb macerával jár a beszerelése? Azon kívül, hogy jól néz ki mi van még mellette?
A profi konyhákban is gázt használnak még mindig, nem véletlenül...
Ha van helyed, akkor külön vedd a gáztűzhelyet a sütőtől. Sokkal nagyobb a vélaszték úgy, ami megfelelhet az igényeidnek. Kombi tűzhelyek nagyon korlátozottak szerintem. Az sem mindegy melyik gázrózsa hol van, elől, hátul, van e wok égő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!