Melyiket választanád? Egy kínai gyorsétterem, vagy mcdonald's, vagy burgerking, esetleg egy hagyományos étterem?
Figyelt kérdés
Írjatok már egy életkort is ha szavaztok. Ez nekem étkezési tanulmányhoz kellene.2020. máj. 24. 22:04
A kérdező szavazást indított:
Kínai gyorsétterem
Mcdonald's/ burgerking
Mindegy
Egyik sem
Egy normális étterem
79 szavazat
1/18 anonim válasza:
Felváltva jöhet mindegyik.:) 50/nő
3/18 anonim válasza:
Kis éttermeket, vendéglőket, kifőzdéket szeretem. 30F
5/18 anonim válasza:
Normális étterem 18/F
Amúgy ez a fajta mintavételezés nagyon nem reprezentatív.
7/18 anonim válasza:
Nálam ez nagyon alkalomfüggő. Én mondjuk kisvárosban élek, itt sajna nincsen se meki se burgerking, de 40 kilométer ide BP, úgyhogy szoktam haverokkal feljárni mekizni. Viszont én nagyon szeretem a kínai kaját, úgyhogy sokszor veszek azt is pl ebédre. Hagyományos étterembe csak úgy nem megy az ember szerintem, csak ha valami alkalom van, én szerintem évente 2-3x ha megyek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!