Melyiket választanád? Egy kínai gyorsétterem, vagy mcdonald's, vagy burgerking, esetleg egy hagyományos étterem?
Figyelt kérdés
Írjatok már egy életkort is ha szavaztok. Ez nekem étkezési tanulmányhoz kellene.2020. máj. 24. 22:04
11/18 anonim válasza:
McDonald's-ot választanám. Leginkább otthon szoktam enni, viszont ha nem vagyok otthon és éhes vagyok, akkor általában egy menüt megeszek a mekiben, mert gyorsan kapom meg az ételt, viszonylag olcsó és akárhol el tudom fogyasztani.
13/18 anonim válasza:
minden fele keppen egy normalis etterem
14/18 anonim válasza:
Kis étterem, vagy kifőzde, vagy önkiszolgálós ételbár.. 48.N
17/18 anonim válasza:
Ha most kéne választanom épp akkor kínai gyorsétterem 30/N. Olcsó, imádom a kajájukat, csak nem egészséges és annál jobban tisztelem a testem, hogy rendszeresen ilyesmit egyek, de most jól esne, meg egy átlag rohanós hétköznap.
Ha valami alkalomról van szó, akkor viszont egy rendes étterem, bár abból sem mindegy melyik. Ettem már olyan étteremben, hogy a kínaival jobban jártam volna.
18/18 anonim válasza:
Kínai gyorsétterem. Élek-halok a kínai ételekért, plusz már majd egy éve nem ettem. 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!