Az McDonald's, a Burger King vagy a KFC-s kaják a finomabbak?
1.Burger King
2.KFC
3. Mc Donald's
Nekem ez a sorrend, kedvenceim BK.-ből a hot chilli whooper, és a chilli cheese nuggets, KFC-ből a kosarak és a tortilla, mekiből meg a fagyik meg alkalomadtán sajtburger, de semmi újjal nem rukkolnak elő már szerintem évek óta.
Sajnos kfc-ben nem jártam.
1. BK
2. meki
Najó!
Végre valaki feltette ezt a kérdést!
Kiskorom óta egy kisvárosban éltem, ezért nálunk családi szokás volt, hogyha felmentünk egy nagyvárosba akkor mekit kajáltunk.
Összességében: Amit a mekiben szeretek az az hogy olcsó, és évek óta nem csalódtam az ízében, nem változik, ugyanaz marad. Évek óta csak ugyanazokat eszem. Olyan, mint egy drog.
Burger King: Ettem ott, de nekem nem jött be annyira, valahogy sosem volt szimpatikus és ha a BK és a Meki versenyezne akkor a Meki nyerne.
KFC: Drágább hely, Magyarországon nem finom, Hollandiába ettem életem legjobb KFC menüit, teljesen más mint itthon és sokkal olcsóbb is. Friss, minőségibb hús, nem mondom, hogy 100% max 60-70. Minden csirkéből van amit imádok:D
Szóval összességében ha itthon is legalább olyan olcsó lenne a KFC mint a Meki tuti odajárnék inkább.:)
1. Kfc
2. Meki
3. Burger king
Kfcből imádok szinte mindent. Mekiből a sajtburgert a mcchickent és a nuggetset szeretem. Burger kingből a whoppert
A Burger kinget szeretem, tehát...
1. Burger king
2. Többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!