Külön konyha, de hogyan?
Párommal 26 évesen vagyunk, én vagyok a nő. Anyósommal és párom nagymamájával élünk együtt egy házban.
Az utóbbi időszakban egyre kevésbé bírtam az együttélést, hogy a kapcsolatunknak semmi intim szferaja sincsen, hiszen sosem vagyunk kettesben a házban, csak a szobánkban tudunk, de az megint más.
Megbeszéltük párommal hogy mostantól külön fogunk főzni magunknak amit szeretnénk, és külön is fogunk bevásárolni, eddig mindent anyós intézett, mondhatni. Mi ezzel segíteni is szeretnénk neki, hogy ránk már nem kell főznie, sem vásárolnia sem,meg persze kicsit különülnénk is, mint pár.
Na ezen ő teljesen megsértődött, és már napok óta áll a bál itthon.
Mit gondoltok, hogyan lehetne ezt úgy megoldani hogy mindenkinek jó legyen?
1 nem hiszem, higy tanár vagy ezzel a helyesírással
2,szerintem sem akar majd a pasid egyetem után sem elköltözni
3 én kB 15 évvel ezelőtt már 220at kézhez kaptam hasonlóan mint egy másik válaszoló, csak telefonálással. Diploma nélkül.
4 aki akar az költözik. Aki meg kényelmes az marad.
De persze szülj oda is. 4 generáció egy lakásban. Gyönyörű és tökéletes élet egy fiatal család számára
"Az utóbbi időszakban egyre kevésbé bírtam az együttélést, hogy a kapcsolatunknak semmi intim szferaja sincsen, hiszen sosem vagyunk kettesben a házban, csak a szobánkban tudunk, de az megint más."
Kedves Kérdező!
Én az intim szféra megvalósulását nem a külön főzésben látom, de lehet, hogy mást tekintünk intimitásnak!
Mi 30 évig laktunk anyós-apóssal és laknánk a mai napig, ha szegénykémék nem hunytak volna el. Nem volt gond, családként funkcionáltunk, volt intenzív intim szféránk is.:)
Mi dolgoztunk, anyósék nyugdíjasok voltak, ők főztek hétköznap mindnyájunkra.
Hétvégén meg én főztem, szintén mindnyájunkra.
Részben mert szeretek sütni-főzni, másrészt nekik is járt a pihenés, nekem meg kikapcsolódás volt. Soha nem volt ebből probléma.
Ha programunk volt hétvégén, akár egy, akár többnapos, vagy szabin voltunk, anyósék megfőztek és ezzel el volt intézve ez az orbitális probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!