Miért nem érti meg apósom hogy nekem nem kell dacia?
Figyelt kérdés
Apósoméknak az van és mindig azzal győzköd hogy vegyek egy új daciat mert az milyen jó.Egyszerűen nem tudom vele megértetni hogy én autópályán járok 130-140el és kell a motorerő meg a kényelmes,csendes utastér.Volt egy mercim csak sajnos belémjöttek és annyira összetört hogy már nem érte meg megcsináltatni aztán kaptam kölcsön egy toyotát most meg egy mazdám van ami nekem teljesen tökéletesen megfelel arra hogy munkába járjak vele.Mindig megkapom hogy minek ez a nagy 2-3 ezres motor egy autóba amikor eljár a 900-as daciaval 6 literrel. Ja meg hogy autópályán is elég 90-el menni nem kell mindig száguldozni.Hogyan győzzem meg vagy hogyan állítsam le?Nem akarok daciat ültem az övékébe és hát mondjuk egy merci után olyan volt mintha valami pedálos lábbal hajtós játékautóban lettem volna.Nem akarom megbántani se az öreget mert bírom alapvetően csak ezzel a kocsi témával készít ki örökké.2020. aug. 11. 19:50
1/10 anonim válasza:
Há mé nem kell a Dacia? A legjobb autó. Nekem is az van, egy új Logan. Előtte egy 1310-esem volt. Meg vagyok vele elégedve.
2/10 anonim válasza:
Mondd meg neki így,ahogy itt is leírtad.
Ha nem ért,akkor ignoráld.
3/10 anonim válasza:
Nem fogja megérteni, szerinte az jó. Mondd azt, hogy ez ízlés dolga, van, akinek ilyen autó felel meg, van, akinek olyan. Ha ezt nem érti, mondd, hogy a munka miatt kell, vagy a főnököd ragaszkodik hozzá, hogy a cég image miatt csak bizonyos márkájú kocsit választhatsz.
4/10 anonim válasza:
1. Autópályán max 130 menj
2. Az új Dacia Duster ár/érték arányban minden autót ver
3. A te pénzeddel olyan autót veszel amilyent akarsz
7/10 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy nem tetszik a színe. Ha azt mondja, hogy de hát választhatsz másik színt, mond azt, az se tetszik. Mindig csak mond ugyanezt a logikátlannak tűnő érvet. Vannak, akiknek felesleges logikus, ésszerű érvéket mondani, úgyse tudod meggyőzni. Ilyenkor érdemes kitalálni vmi hülyeséget, és ugyanazt mondogatni folyamatosan, mint a papagáj. Akkor előbb-utóbb megunja.
8/10 anonim válasza:
Ott rontod el, hogy belemégy a magyarázkodásba. Akkor azt hiszi van alapja a beszélgetésnek, pedig nincs.
9/10 anonim válasza:
Csak a merci létezik neked?
Nem, nem kell dacia, de nagyon sok más autó van ami jó felszereltségű, és olcsóbb.
10/10 anonim válasza:
Nekem Dacia Sanderom van es imadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!