Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátnőm túl fiatal lenne...

A barátnőm túl fiatal lenne hozzám az apósom szerint és ezért tiltanának?

Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves, én idén áprilisba töltöttem a 18.-at márciusban megismerkedtünk a suliban, mert akkor még nem volt karantén, és mire beütött a vírus összejöttünk és a szüleit kezdetben nem zavarta nagy nehezen májusra ki sikerült sírnunk egy talit, ami után az apja felvázolta hogy többet nem találkozhatunk, mert túl fiatal még hogy pasizzon, az anyjával próbálták győzködni hogy adja már ránk az áldását, de reménytelenül, próbáltam beszélni is az úrral de nem volt rám vevő, hallani se akar rolunk fogalmam nincs mivel oldhatnám fel ezt a patt helyzetet, vagy hogy egyjáltalán lenne értelme még küzdeni az ügyért, szeretem a lányt, de nem akarom hogy rám vesztegesse az idejét és lehet ha egy 16 éves pasival állít haza akkor azt könnyebben elfogadnák

2020. máj. 13. 18:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
55%
Pedig egyáltalán nem nagy a korkülönbség. Én 19 voltam anno, mikor a párom még 14, szűken 15. De nem volt semmi probléma.
2020. máj. 13. 18:05
 2/26 anonim válasza:
0%
Ti nem vagytok igazán szerelmesek,akik igazán szerelmesek azok olyanok mint romeó és julia,meghalnak inkább de akkorsem tudnak egymás nélkül élni..
2020. máj. 13. 18:13
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Írod, hogy nem a te korod a gond, hanem a barátnődé. Apja szerint erre még túl fiatal. Ha 16 lennél sem lennél jó... Szóval nem tudom, mit mondjak...
2020. máj. 13. 18:21
 4/26 A kérdező kommentje:
2 es válaszoló, nagyon romantikus lélek lehetsz én elhiszem hogy szép dolog a szerelem, meg minden de ha egyszerűen találkozni sem tudunk akkor mégis mi értelme van? Szeretem, és meg akarom oldani ezt a helyzetet csak nem tudom hogy mégis hogyan
2020. máj. 13. 18:22
 5/26 Savlekotő ***** válasza:
7%
Lehet 18 évesen is fiatal lesz apuka szerint a dolgokhoz. Sose értem miért kell ez a kor különbség, nincs elérhető korosztályos manapság?
2020. máj. 13. 18:33
 6/26 anonim ***** válasza:
30%
Itt az a probléma hogy a lánynak 15 évesen még tényleg nem kellene pasiznia, ráér majd 18 évesen.
2020. máj. 13. 18:39
 7/26 anonim ***** válasza:
35%
persze, a szerelem így működik..
2020. máj. 13. 19:06
 8/26 anonim ***** válasza:
47%

#6-os: Persze, meg házasságig ne szexeljen, csak nemzés céljából párosodjon, és ne látszódjon ki a térde a rövidnadrágból. 😂

Kérdező: Én 17 voltam, a párom meg 13. A testvére megakart verni, az anyjáék tiltottak. Titokban találkozgattunk. Aztán amimir realizálták hogy eltelt már 1-2 év, és én még mindig képben vagyok, rájöttek hogy nem csak megdugni akartam. Feltehetően ettől fél a te párod faterja is.

2020. máj. 13. 19:39
 9/26 anonim ***** válasza:
64%

A leány apjának (nem a kérdező apósának, attól még messze vagyunk!) a leány kora az akadály és nem a fiatalok közti korkülönbség.

A leány anyja nem ellenzi. Nincs más megoldás, mint az apa tudta nélkül találkozni (titokban). Számítsatok azzal, hogy ha olyan az apa, akkor lelepleződés estén akár fel is pofozhat mindkettőtöket, de még az anyát is...

Válaszolva a kérdésre: fiatal koromban valóban fiatal volt az ilyen korú lány a szerelemre, de sok-sok esetre emlékszem, hogy volt. Ma már elfogadott, csak legyen helyén az eszetek!

2020. máj. 13. 19:57
 10/26 A kérdező kommentje:
9-es válaszoló köszönöm szépen, talán ez volt az egyik leg hasznosabb a számomra, viszont túl sok kockázattal jár, az ilyen dolgok ki szoktak derülni méghozzá elég hamar, én szeretném tisztázni a lány apjával hogy nincs oka aggódni és hogy nem kihasználni akarom, hanem csupán együtt lenni vele,erre esetleg nincs valami út?
2020. máj. 13. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!