A barátnőm túl fiatal lenne hozzám az apósom szerint
és ezért tiltanának?
Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves, én idén áprilisba töltöttem a 18.-at márciusban megismerkedtünk a suliban, mert akkor még nem volt karantén, és mire beütött a vírus összejöttünk és a szüleit kezdetben nem zavarta nagy nehezen májusra ki sikerült sírnunk egy talit, ami után az apja felvázolta hogy többet nem találkozhatunk, mert túl fiatal még hogy pasizzon, az anyjával próbálták győzködni hogy adja már ránk az áldását, de reménytelenül, próbáltam beszélni is az úrral de nem volt rám vevő, hallani se akar rolunk fogalmam nincs mivel oldhatnám fel ezt a patt helyzetet, vagy hogy egyjáltalán lenne értelme még küzdeni az ügyért, szeretem a lányt, de nem akarom hogy rám vesztegesse az idejét és lehet ha egy 16 éves pasival állít haza akkor azt könnyebben elfogadnák
Már beszéltél vele - eredménytelenül. A lánya is, a felesége is - hiába. Rokonok, nagyszülők (főleg nagymamák) rábeszélése is jó lenne.
Amit én gondolok az apa eszével:
- fél, hogy leányának az iskolai előmenetelére negatívan hat a szerelem,
- fél, hogy esetleg nagyapa lesz...
(Tudjátok-e hány éves volt a leány anyja, amikor az apa udvarolni kezdett neki?)
2020. máj. 13. 20:27
12/26 A kérdező kommentje:
11/11 nagyszülői segítségre ugyan nem, de egy unokatestvéri segítségre számítunk ezt a mai napon tudtuk elintézi egyenlőre kérdéses hogy használni fog-e ami pedig az őket illeti az anya és az apa között 6 év van ha jól tudom, és ez se nagyon hatja meg őket, viszont az apjának írtam egy üzenetet amit remélem elolvas és legalább hajlandó lesz velem beszélni erről
2020. máj. 13. 20:47
13/26 anonim válasza:
szerintem engem félreértettek. én a 6-os válaszolónak szántam a soromat.
2020. máj. 13. 20:52
14/26 anonim válasza:
Az ő kiskorú gyereke, még ő tartozik érte felelősséggel. Ha akkor nagy a lámúr, akkor tudsz várni. De úgyse fogsz.
2020. máj. 13. 21:38
15/26 anonim válasza:
Nem nagy korkülönbség.
Viszont a papa azon az állásponton van, hogy a 15 éves lánya még
majdnem kiskorú, ne járjon egy nagykorú fiúval, ne szexeljen, ne éljen felnőtt életet, hanem tanuljon, építkezzen.
Ez lehet a kulcsa az álláspontjának.
2020. máj. 14. 00:43
16/26 anonim válasza:
15 évesen tényleg kiskorú még akinek inkább tanulás legyen szempont .hol találkoztál egy 8.osztályos lánnyal.felnött létedre?
2020. máj. 14. 06:39
17/26 anonim válasza:
16: Az a lány gondolom már nem 8. osztályos... 15 voltam, amikor gimibe mentem...
2020. máj. 14. 07:55
18/26 anonim válasza:
Valóban az lehet a gond, hogy egy 18 éves srác már dugni akar, de fater meg nem nagyon akarja, hogy ez ah ő 15 éves lányával legyen...
Mondjuk, már bocsánat, de aki írta, hogy 13 éves kislánnyal.. Hiába maradtál képben, hát elhányom magam az ilyenektől.
2020. máj. 14. 08:54
19/26 anonim válasza:
Igen és hiába mondaná egy 18 éves fiú hogy tudd várni meg nem érdekli, tudom milyen voltam 18 évesen,majd megörültem annyira kivántam a tomboló hormonoktól. 15 éves lánynak az életét kell megalapoznia nem pedig egy tini szerelemért elpazarolnia a lehetöségeit.
2020. máj. 14. 08:58
20/26 A kérdező kommentje:
Na már most... hogy mégis hol találkoztam 18 éves létemre egy 15 éves lánnyal: KÖZÉPSULI 14 éves voltam amikor oda kerültem szóval kíméljetek meg a: "nem volt idősebb lány akit választhattál volna cucctól" véleményem szerint ez nem kor, hanem inteligencia függő... egy egészséges kapcsolatban sosem az nyomja majd a kraftot hogy hány éves vagy, hanem az érzelmeid a máisk iránt és hogy honnan tudja ezt egy kis 18 éves hülyegyerek... SEHONNAN nem tudja hanem érzi, ezzel reflektálni szeretnék arra hogy ÉRTELMES, HASZNÁLHATÓ hozzászólásokat szeretnék, vevő vagyok minden segítségre mert elkél tudom van 2.5 év korkülömbség, és? Akkor mi van? Mintha nem tudnék rola úgy írjátok, nem kioktatást akarok hallani azt bárki meg tudja tenni, hanem tippekerbhogy hogyan lehet ebből egy párkapcsolat illetve storykat hogy ha esetleg valaki hasonló ciőben jár/volt valami hasonló dologban része tudjátok HOGY SEGÍTSEN, és egyuttal ezzel a kisregénnnyel szeretném megköszönni annak aki nem csak kioktatott hanem valami hasznosat is szólt a témához KÖSZÖNNÉM SZÉPEN!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!