Fiatal asszonyok, mennyi idő után mondtátok ki azt, hogy az én házam?
A fiamnak épitünk egy lakást az emeleten.Minden költséget mi vállaltunk.Ennek megvan az oka,hogy miért.Nem ez a fontos.
A menyem könnyedén ki is mondta,hogy az én házam.Más fél éve ismerik egymást, nem régóta házasodtak össze.
Engem ez nagyon meglepett(de nem szóltam semmit sem), már csak azért is mert ugy vettem észre,hogy csak az anyagiakra hajt.
Fogsz te még különbeket is hallani, de ne figyelj oda!
Gondolj arra, hogy a fiadnak valamiért mégis megéri, mert nem fogtak pisztolyt a fejéhez!
Azt próbáld tudatosítani a gyerekedben, - valamilyen nagyon tapintatos, finom formában - hogy a gyerekvállalással várjanak egy ideig, legalább míg igazán meg nem ismerik egymást.
A többit meg a gyereked majd eldönti, ha nem egy született mártír, akkor fogja tudni, hogy hogyan is kezelje a helyzetet. Ne feledd, nem vérszerződést kötöttek, ami felbonthatatlan!
Nem igazán értem az aggódásodat.
Kihangsúlyozod, hogy te és a férjed a saját pénzetekből megcsináltátok a ház felső szintjét egy külön lakásnak a fiadnak. Akkor mi a gond? Miért baj ha a kis feleség is saját lakásának érzi? Hiszen ott él. Jogilag amúgy sosem lesz az övé a fele ha mondjuk elválnának, mert a te és férjed tulajdona.
Ha meg a fiad nevén van, akkor sem lesz a fele az övé, mert házasság előtt szerzett vagyon nem közös vagyon.
gondolom ha ti pénzetek, akkor a neveteken van, vagyis ha válnak se tudja elvenni.
amúgy meg minek kötitek magatokhoz őket?
ha meg elköltöznének az lenne a bajod, hogy jaj ellopta a fiad?!
de kinek a nevén van az egész?
ha fiadén, akkor igen az ővé is, mert házasság alatt szerzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!