Ti erre mit mondtatok volna?
Párom bemutatott a szüleinek. Beszélgetni kezdtünk, aztán kérdezősködtek. Anyukája megkérdezte az én anyukám mit csinál, mivel foglalkozik? Mondtam neki most rokkant nyugdíjas. Beteg, gyógyszereket szed. Illetve azt is mondtam, régen sokat dolgozott, amiatt műtötték gerincsérvről is. Erre párom anyukája rávágta hogy biztos nem akart dolgozni, azért nyugdíjas már.
Erre mindenki csendben maradt. Én hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Kissé flegmán mondtam.
Azt nem is mondtam neki, hogy anyukám 16 éves kora óta dolgozott, felnevelt két gyereket betegen, nem tartotta el senki.
Nagyon rosszul esett nekem, nem értem miért mondta ezt. Párom némán ült mellettem.
1) Gratulàlok a pàrodhoz....Nekem lehet màr nem lenne az.
2) Ezt mondtam volna: "Igen, anyàm egy lusta dög és én is örököltem ezt, remélem a pàromnak jó sok pénze van, mert innentōl õ tart el!" Mindezt fapofàval és felàllok és kimegyek.
Én szépen elmondtam volna neki, hogy az anyám 16 éves kora óta dolgozott, felnevelt 2 gyereket egyedül stb. Aztán te is kérdezősködhetsz ilyen stílusban. 1. kedves anyuka megilletődik egy kicsit és csöndben marad
2. kiakad és vitatkozni kezd veled-itt ha a párom nem védene meg, akkor ennyi volt
Én azért védeném a fiút. Mindenkinek megvan a keresztje, neki az anyja az. Semmi értelme családi vitának. Mond meg neki h te nem nagyon akarsz az anyjával kapcsolatot tartani. Ha ezt elfogadja akkor nem lesz gond.
Bár az is igaz, ebből igazi nagy család nem lesz.
"Ha ilyen helyzetbe is a párod segítségére lett volna szükséged akkor komoly gondok vannak nálad."
Azzal a férfival vannak gondok aki síri csöndben végignézi az ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!