Ti erre mit mondtatok volna?
Párom bemutatott a szüleinek. Beszélgetni kezdtünk, aztán kérdezősködtek. Anyukája megkérdezte az én anyukám mit csinál, mivel foglalkozik? Mondtam neki most rokkant nyugdíjas. Beteg, gyógyszereket szed. Illetve azt is mondtam, régen sokat dolgozott, amiatt műtötték gerincsérvről is. Erre párom anyukája rávágta hogy biztos nem akart dolgozni, azért nyugdíjas már.
Erre mindenki csendben maradt. Én hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Kissé flegmán mondtam.
Azt nem is mondtam neki, hogy anyukám 16 éves kora óta dolgozott, felnevelt két gyereket betegen, nem tartotta el senki.
Nagyon rosszul esett nekem, nem értem miért mondta ezt. Párom némán ült mellettem.
Elmebeteg a pasid anyja és látszik, hogy nincs tisztában a körülötte levő világ alakulásával.
Manapság nem azt a világot éljük, hogy olyan jaj de könnyen leszázalékolnak embereket.
Még azt is kidobják a rendszerből, aki maga után húzza a belét.
Aki manapság rokkantsági járadékon van, az nagyon súlyos beteg.
Mellesleg, a gerincsérvet nem a presszóban üldögéléstől kapják az emberek, hanem a nehéz, megerőltető munka következménye.
Kedves Kérdező!
Ha szereted a pasit és neked jó vele, akkor maradj vele, míg neked jó.
Ellenben az anyjáékhoz én a helyedben többet a lábam nem tenném be, az biztos.
szerintem ennél többről van szó.
a lébecoló emberek próbálják beadni h más lébecol mert így azt a hamis illúziót érzik hogy ők nem.
ezért nincs sok értelme leállni velük vitázzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!