Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti erre mit mondtatok volna?

Ti erre mit mondtatok volna?

Figyelt kérdés

Párom bemutatott a szüleinek. Beszélgetni kezdtünk, aztán kérdezősködtek. Anyukája megkérdezte az én anyukám mit csinál, mivel foglalkozik? Mondtam neki most rokkant nyugdíjas. Beteg, gyógyszereket szed. Illetve azt is mondtam, régen sokat dolgozott, amiatt műtötték gerincsérvről is. Erre párom anyukája rávágta hogy biztos nem akart dolgozni, azért nyugdíjas már.

Erre mindenki csendben maradt. Én hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Kissé flegmán mondtam.

Azt nem is mondtam neki, hogy anyukám 16 éves kora óta dolgozott, felnevelt két gyereket betegen, nem tartotta el senki.

Nagyon rosszul esett nekem, nem értem miért mondta ezt. Párom némán ült mellettem.

2017. ápr. 8. 14:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Megértem, az hogy a párod anyja mit mond az csupán saját magát minősíti, valóban nem volt szép, valamelyikőtöknek helyre kellett volna tenni.
2017. ápr. 8. 16:04
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
En valoszinuleg visszakerdeztem volna annyit, hogy "on pedig ugye azert dolgozik meg ennyi idosen is (hangsuly megnyomva), mert szegeny mint a templom egere?", majd felallok, es osszeszedem a cuccaimat. Ilyen rosszindulatu emberekre es ilyen parra nincs szukseg az eletben.
2017. ápr. 8. 17:09
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Én nem tudtam volna meg, mit reagál a párom, mert ahogy a szájára veszi valaki Anyukámat, azt leteremtem. De bárkinek az anyukájáért kiállok, nem várok másra, és nem tűröm az ilyen embereket.
2017. ápr. 8. 17:14
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Basszus...Nálunk volt egyszer egy kemény konfliktus a nászasszonyok között, félreértésből adódóan, de após-anyós akkor se mondott egy rossz szót sem anyámra a jelenlétemben. Egy ilyen beszólásért azonnal helyretettem volna azt, aki mondja, aztán a színemet se látja, amíg bocsánatot nem kér.
2017. ápr. 8. 17:43
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Egy részről a párod is beleszólhatott volna, mert ahogy az egyes írta, bizony minden alkalommal némán fogja tűrni anyuci megjegyzéseit. Viszont a te anyádat neked is meg kellett volna védened, mert ő neked fontos, nem a párodnak. Engem nem érdekelt volna az sem, ha szemtelen, bunkó csitrinek tart. Az én anyósomra rá is förmedtem volna, ha az édesanyámról LÁTATLANBAN így nyilatkozik.
2017. ápr. 8. 18:11
 16/25 anonim ***** válasza:
57%

ez egy betegség ami házi módszerekkel nem kezelhető.

vagy felpakolod anyóst s elviszed pszichológushoz aki majd helyrehozza, vagy otthagyod a francba. de a vita nem segít.

2017. ápr. 8. 18:34
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Ha én párom anyja mondott volna ilyet,biztos nem hagytam volna szó nélkül. Anyukám is rokkantnyugdíjas (majdnem meghalt,szívbeteg nem 1 gyógyszert szed, különböző dolgokra szedi stb) de mellette dolgozik persze 4 órában..pedig nem kellene neki. Lehet h én ott hagytam volna.

Habár exem nevelő anyja,apja hátam mögött szidta a szüleimet,anyámat is elég szépen. De fülembe jutott és elmondtam a véleményemet,pláne az ő életvitelükkel kapcsolatban. Akkor volt utoljára h találkoztam velük,de hál istennek exemmel is hamar vége lett

2017. ápr. 8. 19:07
 18/25 anonim ***** válasza:
26%

Egyaltalan nem a parja dolga megvedeni. Mindenki alljon ki sajat magaert.Nem masoktol kell varni, hogy megvedjenek.

Neked kellett volna visszaszolni valamit intelligensen, nem bunkon.

Az viszont igaz, hogy a parod azt szova tehette volna, hogy ez nem volt korrekt beszolas.

2017. ápr. 8. 20:51
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
A párja nehéz helyzetben volt. Nem biztos, hogy helyesnek érezte volna leteremteni a saját anyját egy olyan barátnő előtt, aki még csak most lett annyira fontos, hogy bemutassa a szüleinek. Négyszemközt lehet, hogy beszélt vele utána.
2017. ápr. 9. 04:19
 20/25 anonim ***** válasza:
48%
hát valóban egyszerübb másik nőt keresni mint másik anyát
2017. ápr. 9. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!