Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátnőm túl fiatal lenne...

A barátnőm túl fiatal lenne hozzám az apósom szerint és ezért tiltanának?

Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves, én idén áprilisba töltöttem a 18.-at márciusban megismerkedtünk a suliban, mert akkor még nem volt karantén, és mire beütött a vírus összejöttünk és a szüleit kezdetben nem zavarta nagy nehezen májusra ki sikerült sírnunk egy talit, ami után az apja felvázolta hogy többet nem találkozhatunk, mert túl fiatal még hogy pasizzon, az anyjával próbálták győzködni hogy adja már ránk az áldását, de reménytelenül, próbáltam beszélni is az úrral de nem volt rám vevő, hallani se akar rolunk fogalmam nincs mivel oldhatnám fel ezt a patt helyzetet, vagy hogy egyjáltalán lenne értelme még küzdeni az ügyért, szeretem a lányt, de nem akarom hogy rám vesztegesse az idejét és lehet ha egy 16 éves pasival állít haza akkor azt könnyebben elfogadnák

2020. máj. 13. 18:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

Nem a 2,5 év sok. Hanem rossz időben van az a 2,5 év. Mert 18 évesen már a lányok is szexelnek, de 15 évesen meg azért ne már. Vágod?

Ha megengedik, akkor mi lesz? Tali, puszi, csók, összebújás. Aztán a miért nem alhat nálam, nem is kihasználni akarom, de azért csak elvisz a hév mindkettőtöet. Voltam tini én is, meg itt mindenki. Tudjuk, hogy milyenek. Akkor is, ha szerelmesek. Aztán, ha nekem lenne egy 15 éves lányom, és egy 18 éves nagy ló ilyet csinálna vele, akkor neki a pöpit le is vágnám hirtelen. Te már félig felnőttnek kéne, hogy legyél fejben, egy 15 éves lázadó kamaszlány viszont inkább még félig gyerek. 14-15 évesen mérföldekkel éretlenebb az ember, mint mondjuk 16-17 évesen. Hatalmas változások ideje van az ő életében, és nem hiányzik belőle egy olyan 18 éves, aki nem tud labdába rúgni a korban hozzá közelebb álló 17 éves lányoknál, hogy itt bohóckodik egy kilencedikessel. És ne vetíts nekem, hogy azoknak meg már az egyetemista korú kell. Tudom, hogy valósak az érzéseitek, azt is, hogy ti tényleg elhiszitek, hogy nem történne köztetek semmi komolyabb, viszont ez a gyakorlatban naaaaagyon nem így lenne. Mondom ezt nem csak azért, mert suliban dolgozom amúgy, és láttam már 1-2 ilyen cuki kis Romeo és Júliát, hanem azért is, mert voltam tini, voltak barátaim, láttam már ezt a forgatókönyvet párszor.

Na, eeezt nem akarja "após".

2020. máj. 15. 13:30
 22/26 anonim ***** válasza:
20%
Kedves utolsó ezt kérdező úgy sem érti ,különben ha ennyi idősen 15 éves korában majd lányom körül egy 18 éves felnőtt férfi kajtatna rá küldeném a 2 bátyját azok jóval idősebbek azt kedve is elmenne az ilyen fiatal férfinak 15 éves gyereklányoktol.
2020. máj. 15. 17:52
 23/26 anonim ***** válasza:
33%
15 évesen a lányok 80%-a már nem szűz, és a 95%-a orálozott, kedves naív szülők. Nem 1970 van.
2020. máj. 15. 21:56
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Fura mert 2018as adatok alapján 16 éves kor az átlag mikor elvesztik...
2020. máj. 15. 22:01
 25/26 anonim ***** válasza:
80%
Ja, a pár megkérdezettből, akiknek a fele hazudott. Meg miben más a 16 mint a 15?
2020. máj. 15. 22:07
 26/26 anonim ***** válasza:
32%

Fiatalok vagytok mėg mind a ketten ezėrt tűnik soknak a korkülönbsėg. De amúgy nem sok. Nekem 7 ėvvel fiatalabb párom van ,de a nők eleve hamarabb ėrnek ,ėn meg eleve 3 ėvvel hülyėbb vagyok az átlagnál.

Fėltik a lányukat a szülők ennyi,,

Azt hiszik hogy ha fiatalabb lennėl nem csinalnátok. Mármint khm... Ėrted..

Hidd el annak idelyėn is így működtek a dolgok mikor ėn annyi idős voltam mint te.. Annak pedig majd kėt ėvtizede.

Csak akkor az ilyen 14-15-16 ėves lányok bulikba titokban strandon meg egyėbb helyeken (ėjjszakás)akarom mondani dėlutáni kalandokba csinálták a lėgyottokat.

Ennek köszönhetően nem voltak hosszúak ės vállalhatóak ezek a kapcsolatok.

Meg is látszott ez a 20on ėves lányokon ,mert a legtöbb ezt vittet tovább ės mind felszínes kiėlt nővė lett.

"Te legalább tėnyleg felvállalod a fiatal barátnőd! Ehhez kell ám a nagy bátorság!

2020. máj. 16. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!