Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom kacatokkal halmozza el...

Apósom kacatokkal halmozza el a gyereket?

Figyelt kérdés
Nagyon várta már az unokát, de többet foglalkozik magával mint a babával, nem sok időt tölt a gyerekünkkel, pedig első unoka a családban, ezért úgy mutatja ki a szeretetét hogy mindenféle hülyeséget összevásárol neki. Gagyi játékokat, rá nem illő ruhákat, stb. Szatyorszám hordja hozzánk amikor kb 2-3 hetente találkoznak. Amikor mi megyünk hozzájuk, sokszor nincs is otthon. A férjemmel sokszor beszéltünk már vele hogy ne vegyen ennyi mindent, alig játszik valamivel a gyerek, a ruhákat nem tudja hordani mert kicsik, vagy vegyen kevesebb dolgot, vagy ha ennyi pénze van inkább tegye félre nagykorára. Sajnos hajthatatlan, nem használt a beszélgetés, ezért elkezdtük elajándékozgatni a nem használt holmikat. Na igen ám, de legközelebb amikor jött apósom és látta hogy mennyi minden hiányzik amit a gyerek tőle kapott kiverte a balhét hogy azt nem a más gyerekének vette, hogy jövünk mi ahhoz hogy elajándékozzuk az unokája holmiját. Akkor elmondtuk neki megint a dolgokat, de nem akart megnyugodni és következő alkalomra mindent újra megvett. MINDENT!... Meg a másik pedig hogy most 5 hónapos és egy csomó 8-10 hónapos kortól adható bébiételt hoz, pedig azt is többször elmondtuk hogy egyrészt még nem eheti, másrészt pedig jobban szeretnék én főzni neki. De ezeket legalább feltűnés nélkül tudjuk továbbadni, a játékok, ruhák és egyebek kapcsán viszont meg vagyok lőve, nem tudom mit csináljak, már alig van hely a szobájában. És nem lehet megszabadulni tőlük mert újra megveszi amit elajándékoztunk. Van valami ötletek, javaslatotok, tanácsotok?
2020. júl. 31. 10:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Persze. Vagy a Ti elképzeléseitek alapján cselekszik vagy ne menjen! Ennyi.
2020. júl. 31. 10:12
 2/26 anonim ***** válasza:
24%
Mit sírsz ezen, más semmit nem kap hiába van akár több unoka is. Ha volna némi gógyitok, megköszönnétek és nem elajándékoznátok, hanem eladnátok, ha újra megveszi azt is eladnátok és ti tennétek félre azt a pénzt a gyereketeknek! Örüljetek neki, hogy vásárolgat, pénzt tudnál abból csinálni, ha kicsi rá a ruha, de vadi új miért nem teszed ki valamelyik babás ruhás boltos online akárhova? Biztos, hogy vinnék, kicsit olcsóbban mint az eredeti ár. Azon sírni, hogy mennyi kacatot kaptok, de sz.ar lehet! Jaj Istenem!
2020. júl. 31. 10:28
 3/26 anonim ***** válasza:
88%
Megveszi, odaadjatoj masnak, és kész. Vagy kiteszitek a kuka mellé, ha hülye akkor ez van
2020. júl. 31. 10:32
 4/26 anonim ***** válasza:
56%

2.reszben igaza van,de csak reszben!igen örülni kell annak persze ha a gyerek kap ezt azt,de azer vannak határok..a masik hogy penzer adja el?aztan meg azt halgassa?ezt te se gondolod komolyan...a harmadik hogy a kérdező tanácsot kér nem pedig kip.csazást..tiszteletett ad mar meg a másiknak igy ismeretlenül is..alapninteligencia..

Kerdező..próbáld meg elfogadni,vagy pedig meg utoljara megbeszélni vele..hogy koszonod szépen es te mennyire örülsz a dolgoknak de a kicsi meg nagyob pici ő erre késob nem fog emlekezni,és hogy inkab sporoljon.

Ha ez sem hat belekell torodnotok jobb mindha ugy oszevesznetek ezen hogy aztan a kesobiekben szarjon az unokajara:)

2020. júl. 31. 10:35
 5/26 anonim ***** válasza:
14%
Pontozz le, nem érdekel. Ő kérdezett, ha azt szeretné olvasni, amit ő elképzel, akkor minek kérdez? Én őszinte vagyok. Minek ajándékozna el bármit is, ha pénzé teheti? Ha az a baj, hogy nem rakja el a rokona pénzt akkor miért nem ő rakja el a cuccok után a pénzt? Mi logika van ebben? Milyen tisztelet? Aki azon sír, hogy kap dolgokat? Eszembe nem jutna azon nyöszörögni, hogy kapok ezt, azt mégha nem is veszem hasznát! De ti tudjátok sírjatok ezen is, tényleg borzalmas probléma, szegény sajnálom!
2020. júl. 31. 10:41
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Kezdődő demencia van a papánál, ép értelmű ember nem visz kicsi ruhákat egy gyereknek, amit már nem tud felvenni. Főleg miután meg is kérték, hogy ne tegye. Fölösleges újra meg újra megkérni, hogy ne tegye, nyugodtan adjátok tovább a ruhákat, egy demenssel nem lehet vitatkozni, de az sem engedhető meg, hogy a szenilis papa irányítsa a ti életeteket, és miatta lomraktárban éljetek.
2020. júl. 31. 10:41
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
2 es nyugodj mar le a p;csaba. Hogy beszelsz? Vegyel vissza
2020. júl. 31. 10:42
 8/26 anonim ***** válasza:
83%
Továbbra is meg kell szabadulni a szaroktól. Előbb-utóbb fel fogja adni. Értelmesen elmondtátok, nem hatott. Nem áraszthat el nem kellő dolgokkal. Akkor se, ha gyereknek van. Az a gyerek a tiétek, ti döntitek el hogyan szeretnétek nevelni, mivel veszitek körbe, mit adtok rá, mivel tápláljátok stb. Nekem a kedvencem, mikor valami bútort vesznek a gyereknek. Már bocs, de lehet a gyereknek van, de ez a mi házunk, mi nézzük, kerülgetjük, a minimum, hogy vagy olyan lesz, amilyet mi döntünk el, vagy ha elég nagy bevonjuk a gyereket és mindkettőnknek tetsző alternatívákból választunk, nem az, hogy valaki kéretlenül csak beállít egy ilyen dologgal. Az én anyósom is ezt csinálta, aztán rájött, hogy semmi értelme, mert sose látja többet és csak szórja a pénzét. Pedig mondtuk neki mi is, de nem hatott. Pl. vett ilyen gagyi bonbont lejárat előtt, mondtuk neki, hogy ne vegye, mert nem eszi meg senki. Erre közölte, hogy márpedig az finom és kész. Hát akkor egye meg ő. Meg pl. vett a turkálóba valami ronda szar plüss állatot és úgy adta a gyereknek oda, hogy "hülyén néz ki, most csak ez volt azért vettem" ba meg akkor minek??? Még szerinte is szar! Meg mikor 5 számmal nagyobb ruhát hoz a gyerekre, "ez volt" felkiáltással, amibe még KÉT ÉV altt se nőtt bele. Nekem nincs helyem ilyeneket tárolni. Másfél éves korában hozott neki egy gyöngyökből összerakott kis díszt. Nem is játékminőséget vagy valami, egy kis dísztárgyat. Mondtam neki, hogy már ne haragudjon, de azt akarja, hogy megfulladjon vagy mi? Akkor még mindent a szájába vett. Kicsit meghúzza, megrágja, széteseik az egész és több tucat gyöngyhöz fér hozzá!
2020. júl. 31. 10:42
 9/26 anonim ***** válasza:
14%
De nyomik vagytok! Ezek után adjon tanácsot a k.. anyja! Adom a jó ötletet ti meg lepontozzátok az embert. Életképtelenek! Odaajándékozni egy vadi új dolgot,aztán az fogja eladni, az miért jó? Adja el és azt a pénzt tegyél el a gyereknek. Ti nektek ennyire jól megy, hogy elajándékozzátok a cuccaitokat, bocs! Ez volt az utolsó, hogy ötletet adjak bárkinek is. Ajándékozzatok el mindent, hogy más majd eladja :D Nekem is adhatjátok akár én abból simán hasznot csinálnék!m Pontozz le életképtelen barátom!
2020. júl. 31. 11:04
 10/26 anonim ***** válasza:
33%
Én nem engedném be, ha látnám, hogy megint hozott egy csomó cuccot.
2020. júl. 31. 11:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!