Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van értelme ezt tovább folytatni?

Van értelme ezt tovább folytatni?

Figyelt kérdés

Párommal terveztük az esküvőt.

Az édesanyja közölte vele, ha engem feleségül mer venni, akkor őt kitagadja. Azt mondta szeret, de már nem szeretne esküvőt. Van értelme így folytatni ezt a kapcsolatot?

2020. aug. 2. 10:54
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Senkit sem akar a fia mellé. A lányát is arra biztatja, hogy költözzön haza.
2020. aug. 2. 14:07
 32/33 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, ebből te sztem nem tudsz jól kijönni. Az anyósod gyerekei ebben a szellemben nevelkedtek, nem fognak szembe menni vele, így a párodnál is esélytelen, hogy melléd álljon tartósan. Tényleg el kell gondolkodnod azon, hogy hosszú távon szükséges van-e erre.
2020. aug. 2. 14:10
 33/33 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk nem értem, 2 gyerek UTÁN minek a házasság... most már hiába sírsz, te "áraztad be" magad ennyire:(

Azt sem értem, anyósnak mi a jó abban, ha nem házasodtok, ha már gyerekek is vannak.

Az nem is kérdés, hogy én lelépnék.

De amíg ott tartasz, hogy "de szeretem", addig te tovább játszod a lábtörlőt, ahogy eddig is tetted.

2020. aug. 2. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!