Az édesanyja közölte vele, ha engem feleségül mer venni, akkor őt kitagadja. Azt mondta szeret, de már nem szeretne esküvőt. Van értelme így folytatni ezt a kapcsolatot?
Szerinted van? Azért tetted fel a kérdést, mert te is kételkedsz már az egészben.
2020. aug. 2. 10:57
2/33 anonim válasza:
A kérdésben rejlik a válasz, amit szerintem tudsz te is. Azt már neked kell eldöntened, hogy igazolást keresel, vagy inkább szeretnéd, hogy lebeszéljenek.
2020. aug. 2. 11:00
3/33 anonim válasza:
Nincs.
2020. aug. 2. 11:01
4/33 A kérdező kommentje:
Van két gyerekünk is. Attól fél, hogy az enyém lesz a háza.Mi albérletben élünk.
Anno a lánya esküvőjére sem ment el, és azóta minden senkiházinak nevezi a vejet a háta mögött és valószínűleg engem is.
2020. aug. 2. 11:08
5/33 anonim válasza:
Nyilván nincs. Nem csak a párod anyja sz*mét, a párod is gerinct*len. Hogy tényleg akarsz-e még egy percet is pazarolni az életedből egy ilyen emberre, azt neked kell tudnod. Én nem tudnék a tükörbe nézni, úgy szégyellném magam önmagam előtt... Legyen már az emberben minimális tartás!
2020. aug. 2. 11:12
6/33 anonim válasza:
Akkor vegye feleségül az anyját ha az ő véleménye ennyire szent neki.
Hidd el, nincs szükséged olyan emberre aki nem mer kiállni érted!
2020. aug. 2. 11:18
7/33 anonim válasza:
Két gyerek mellett még párod az anyjának próbál jópofizni? Nagyobb kötelék, mint egy papír. Megmondanám neki,hogy vagy a családja, vagy az anyja. Azért a párod megérzi a pénzét. A közös gyerekek ellenére is az legyen amit anyucika mond? Ne már!
2020. aug. 2. 11:28
8/33 A kérdező kommentje:
Amikor a kisebbik gyerekkel voltam terhes, akkor azt mondta, hogy vetessük el. A lánya gyerekeit is ki nem állhatja. 4 unoka van, egyiket sem szereti. Sokat segítettem neki, vásárlás, gyógyszert irattam neki, segítettem a fát behordani. Úgy érzem teljesen kihasznált az egész család. Ápoltam amikor beteg volt. Azt mondta én pénzéhes vagyok. Mi adunk neki rendszeresen húst, tojást kenyeret. Rosszul esik, hogy a párom hol mellé, hol mellém. Úgy érzem, hogy ő is érdekember.
2020. aug. 2. 11:36
9/33 anonim válasza:
Jelen esetben a számítás fontosabb. Ha eddig 2 gyerekkel jól megvoltatok papír nélkül, csak meg kellene várni, míg az öregasszony feldobja a talpát. Jól jöhet még az a házrész.
2020. aug. 2. 11:38
10/33 anonim válasza:
A döntés felelősségét rárakhatod a "párodra" is. Megmondod, hogy ha nem vesz el, akkor kiszállsz a kapcsolatból, hajlandó lesz-e tartásdíjat fizetni a gyerekek után akkor is, ha az anyja nem engedi neki, vagy pereskedésre kell számítanod ebben az ügyben.
Neki már rég nem vagy fontos, maximum hisztizik majd egy sort, de igazából meg fog könnyebbülni, hogy az anyja akarata teljesül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!