Az édesanyja közölte vele, ha engem feleségül mer venni, akkor őt kitagadja. Azt mondta szeret, de már nem szeretne esküvőt. Van értelme így folytatni ezt a kapcsolatot?
Az életed más irányba haladása csak rajtad múlik. Amïg ezzel a fos alakkal maradsz, nem lesz változás.
2020. aug. 2. 11:41
12/33 anonim válasza:
Anyuci pici fiacskája.... Nincsen. Még ha sikerül is ezen túllendülni, újra és újra elő fog jönni ez a probléma más dolgoknál is. Aki nem tud kiszállni anyuci se*géből, az sajnos soha nem fog változni.
2020. aug. 2. 11:51
13/33 anonim válasza:
Nyilván nincs. Ez soha nem fog változni, és mindig csak a baj lesz belőle. Ő sajnos anyukát választotta helyetted. Sok az ilyen Oidipus szindrómás férfi..
2020. aug. 2. 11:54
14/33 anonim válasza:
Hát én ezekutan nem maradnék vele.
15/33 anonim válasza:
Azt már látjuk, mi a rossz neked ebben a kapcsolatban. Az anyósod gyűlölködik, a pasid nem szeret, mindketten kihasználnak. Ez 3. Most írj 3 JÓ dolgot a kapcsolatodban. Ne a gyerekeket, mert ők adottak.
16/33 anonim válasza:
1. Anyós nem normális, vele nem érdemes foglalkozni.
2. A párodat kitagadni nem tudja, az nem elég, hogy nem tetszik a jövendöbelije.
3. A párod/anyósod háza sosem lesz a tiéd, még felerészben sem, mert az külön vagyon minden esetben.
4. Ha a párod anyós hisztije miatt nem akarja az esküvöt, akkor jobb minél elöbb befejezni, ennek a kapcsolatnak nincs jövöje.
2020. aug. 2. 12:00
17/33 anonim válasza:
Én már elhagytam volna egy ilyen esetben ha az anyja mellé áll. Akkor is ha van 2 gyereketek.
2020. aug. 2. 12:00
18/33 A kérdező kommentje:
Jó apja a gyerekeknek. Több jó dologot nem tudok felsorolni. Próbál kedveskedni, de valami nem az igazi. Úgy érzem nem őszinte. Szeretem és fáj a szívem.
2020. aug. 2. 12:01
19/33 anonim válasza:
"Párommal terveztük az esküvőt."
Ez konkrétan mit jelent? Megkérte a kezed és már kértetek időpontot vagy csak beszeltetek róla, hogy majd összeházasodnátok valamikor?
A gyerekek mekkorák?
2020. aug. 2. 12:10
20/33 anonim válasza:
Tehát neked személy szerint ez a kapcsolat érzelmileg rossz, nincs jó oldala. Beáldozós anya leszel, magadat háttérbe szorító, alázatos. Úgy látom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!