Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van értelme ezt tovább folytatni?

Van értelme ezt tovább folytatni?

Figyelt kérdés

Párommal terveztük az esküvőt.

Az édesanyja közölte vele, ha engem feleségül mer venni, akkor őt kitagadja. Azt mondta szeret, de már nem szeretne esküvőt. Van értelme így folytatni ezt a kapcsolatot?

2020. aug. 2. 10:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%

Az életed más irányba haladása csak rajtad múlik. Amïg ezzel a fos alakkal maradsz, nem lesz változás.

2020. aug. 2. 11:41
 12/33 anonim ***** válasza:
83%
Anyuci pici fiacskája.... Nincsen. Még ha sikerül is ezen túllendülni, újra és újra elő fog jönni ez a probléma más dolgoknál is. Aki nem tud kiszállni anyuci se*géből, az sajnos soha nem fog változni.
2020. aug. 2. 11:51
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván nincs. Ez soha nem fog változni, és mindig csak a baj lesz belőle. Ő sajnos anyukát választotta helyetted. Sok az ilyen Oidipus szindrómás férfi..
2020. aug. 2. 11:54
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Hát én ezekutan nem maradnék vele.
 15/33 anonim ***** válasza:
78%
Azt már látjuk, mi a rossz neked ebben a kapcsolatban. Az anyósod gyűlölködik, a pasid nem szeret, mindketten kihasználnak. Ez 3. Most írj 3 JÓ dolgot a kapcsolatodban. Ne a gyerekeket, mert ők adottak.
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

1. Anyós nem normális, vele nem érdemes foglalkozni.

2. A párodat kitagadni nem tudja, az nem elég, hogy nem tetszik a jövendöbelije.

3. A párod/anyósod háza sosem lesz a tiéd, még felerészben sem, mert az külön vagyon minden esetben.

4. Ha a párod anyós hisztije miatt nem akarja az esküvöt, akkor jobb minél elöbb befejezni, ennek a kapcsolatnak nincs jövöje.

2020. aug. 2. 12:00
 17/33 anonim ***** válasza:
83%
Én már elhagytam volna egy ilyen esetben ha az anyja mellé áll. Akkor is ha van 2 gyereketek.
2020. aug. 2. 12:00
 18/33 A kérdező kommentje:
Jó apja a gyerekeknek. Több jó dologot nem tudok felsorolni. Próbál kedveskedni, de valami nem az igazi. Úgy érzem nem őszinte. Szeretem és fáj a szívem.
2020. aug. 2. 12:01
 19/33 anonim ***** válasza:
73%

"Párommal terveztük az esküvőt."

Ez konkrétan mit jelent? Megkérte a kezed és már kértetek időpontot vagy csak beszeltetek róla, hogy majd összeházasodnátok valamikor?

A gyerekek mekkorák?

2020. aug. 2. 12:10
 20/33 anonim ***** válasza:
82%
Tehát neked személy szerint ez a kapcsolat érzelmileg rossz, nincs jó oldala. Beáldozós anya leszel, magadat háttérbe szorító, alázatos. Úgy látom.
2020. aug. 2. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!