Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van értelme ezt tovább folytatni?

Van értelme ezt tovább folytatni?

Figyelt kérdés

Párommal terveztük az esküvőt.

Az édesanyja közölte vele, ha engem feleségül mer venni, akkor őt kitagadja. Azt mondta szeret, de már nem szeretne esküvőt. Van értelme így folytatni ezt a kapcsolatot?

2020. aug. 2. 10:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Most szerettük volna a nyáron. Csak két tanús. Az időpont kérésig nem jutottunk el. A gyerekek 4 és 2 évesek.
2020. aug. 2. 12:12
 22/33 anonim ***** válasza:
76%
Értem. Akkor én szépen leülnék a párommal és megkérdeznem, miért gondolta meg magát. A nem tudom és a csak nem elfogadhato válasz. Ha azt mondja, az anyja miatt, akkor azonnal felallnek és véget is vetnék a kapcsolatnak. Ha egy ferfi-nő kapcsolatban egy harmadik fél szava dönt, akkor az a kapcsolat nem er semmit.
2020. aug. 2. 12:17
 23/33 anonim ***** válasza:
81%
A volt drága párom annó elakart jegyezni majd anyja mondta neki, hogy még ő szerinte korai, így nem lett belőle semmi. Amint ezt megtudtam szakítottam. Azóta is egyudulallo és a mai napig bánja, hogy anyucira hallgatott 🤦‍♀️😀Mire számítasz ilyen férfi mellet?? 2 gyerek után még így gondolkodik??
2020. aug. 2. 12:18
 24/33 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nincs értelme, nem is értem, hogy miért szültél ebbe a kapcsolatba két gyereket. Ha egyedül is meg tudod oldani, akkor menj. Ha nem, akkor maradj, ameddig meg nem tudod oldani egyedül. Az anyóssal ezek után minden kapcsolatot szakíts meg, ne segíts neki és a gyerekeid közelébe se engedd szerintem.
2020. aug. 2. 12:21
 25/33 anonim ***** válasza:
34%
Hű de lepontoztak mindenkit aki szídja az anyóst :D
2020. aug. 2. 12:26
 26/33 anonim ***** válasza:
73%
Na, anyósok most ették meg a vasárnapi ebédet, aztán leültek a gép elé. :D
2020. aug. 2. 12:27
 27/33 anonim ***** válasza:
61%
Biztos fáj az igazság... Vagy valami unatkozó idióta, akkor ezen élvezkedik, hogy másokat lepontoz.
2020. aug. 2. 12:28
 28/33 anonim ***** válasza:
60%
Vagy a kérdező anyósa tévedt ide :D
2020. aug. 2. 12:31
 29/33 A kérdező kommentje:
Nincs anyósom, amúgy sem ért hozzá, pedig még csak 68 éves.
2020. aug. 2. 12:48
 30/33 anonim ***** válasza:
68%
Majd a mamája talál neki másik nőt, aki az öreglánynak tetszik, akkor dobva leszel, és hoznak hamis tanúkat a gyerekelhelyezéshez, hogy milyen rossz anya vagy, hogy azokat is elvegyék tőled. Így várd meg azt, hogy ők dobjanak, ha magad nem tudsz lépni.
2020. aug. 2. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!