Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme tovább folytatni ezt a kapcsolatot, vagy szakítsak?
Hűha. Nehéz dolog. Én teljesen ebben a helyzetben voltam. Mi is 9 hónapig voltunk együtt. Úgy beszélt velem mint a kutyájával konkrétan. Csicskáztatott, kénye kedvére ugráltatott. Betelt a pohár. Szakításunk előtt 1-2 hónappal már fontolgattam hogy rakjam-e ki. Rendszeresen sírtam mellette, rám se nézett konkrétan. Még azt is mondta, hogy ha nem tetszik valami, el lehet menni.
Na a másik meg az hogy csúnyán beszél vele. Hogy jön ő ahhoz? Kinek hiszi magát, ki ő??? Ne engedd, hogy továbbra is hülyét csináljon belőled. Ha beszélgetni szeretnél, nyugodtan írj
16/L
Szakíts, minél hamarabb... Ha most, fiatalon ilyen, mi van, ha később még rosszabb lesz a korral.
Hiába, hogy az apró dolgokban összeilletek, ha egy ilyen jelentős dologban nagyon különböztök.
Én is hasonló helyzetben voltam 3 éve, a vége szakítás lett, mert rájöttem, hogy már nem szerelmet, hanem csak kötődést érzek iránta. Az én tanácsom, hogy fogalmazz meg a fejedben mellette és ellene szóló érveket és menj el egy nyugodt, csendes helyre egyedül és gondold át, hogy megér-e ez a kapcsolat ennyi szenvedést. Sok sikert! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!