Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így értelme folytatni ezt a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt. Leírhatatlanul szeretem, szinte rajongok érte,ha nincs velem nagyon hiányzik.Ez ideáig szép és jó, DE! Neki az élete a sport(triatlon). Napi 3 óra edzése van iskola után, tehát csak iskolában találkozunk hétköznap. Hétvégeken versenyre jár, MINDEN HÉTVÉGÉN.Emellett még havonta edzőtáborokba is. A lényeg, hogy semmi ideje nincs rám, ami nekem nagyon rosszul jön le, mert nagyon szeretem és vele akarok lenni amikor csak tudok.Ez az elején még nem zavart annyira, de az utóbbi 2 hónapban szinte minden nap veszekszünk miatta. Állítása szerint ő is nagyon szeret engem, semmi képpen sem szeretne elveszíteni. Úgy érzem egyre kevésbé bírom így mellette, mert tényleg megvisel, hogy ilyen kevés ideje van rám, viszont úgy érzem nélküle sem bírnám. Próbálom tiszteletben tartani és nem változásra kényszeríteni,de közben úgy is érzem, ilyen fiatalon nem ilyen kapcsolatra/barátnőre van szüksége az embernek, mert nekem ez egyre nagyobb szenvedés. Valaki tudna esetleg tanácsot adni, mit tenne a helyemben? Remélem érthetően írtam le mindent, előre is köszönöm.2017. máj. 11. 13:23
2/6 A kérdező kommentje:
Ember, hova?😃😃
2017. máj. 11. 13:54
3/6 anonim válasza:
Valószínüleg arra gondolt, hogy menj el megnézni a versenyét. Egyébként egy kapcsolat arról is szól, hogy mindenki lemond valamiről a másik miatt....
4/6 A kérdező kommentje:
De én miről mondjak le? Engem nem érdekel a triatlon,de oké, tegyül fel elmegyek. És kettesben mikor leszünk? Vagy mikor megyünk oda ahova én szeretném? :( Mellesleg, a volt barátja is a triatlonosok közt van. Rzért is zavar.
2017. máj. 11. 14:25
5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló volt a barátommal a párkapcsolatunk eleje, mert érettségi miatt nem volt időm vele lenni és nagyon sok dogom volt. Én arra a következtetésre jutottam, hogy az együtt töltött idő minősége számít, nem a mennyisége. Mondd el barátnődnek az aggályaidat, próbáljatok közösen valami megoldást találni. Ha szeret, szerintem segíteni fog ebben, és ha csak rövid időre is, de gyakrabban tudtok találkozni :)
6/6 AdventurerTomcs válasza:
Ha már beszélsz vele azt is mond hogy zavar hogy ott van az exe . Persze a nők csodás szokása ezek után rögtön megvádolni azzal hogy "nem bízol bennem" . Szóval majd óvatosan fogalmazz :D . Szerintem mond meg neki hogy legalább az edzőtáborokba ne menjen el hanem legyen veled . Legalább egy-két alkalommal hagyja ki vagy az edzésekből egyet hagyjon ki mindig és akkor lehettek együtt . Persze nyilván szereti a hobbiját de tedd fel neki a kérdést hogy most akkor mi is a fontosabb , a sport vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!