Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz tönkre teheti a kapcsolatot? Én spórolnék o pocsekolna. Van ertelme?
Közös kasszán vagyunk, es hónap végéére mindig üres a számla. Most is 1 héttel fizu előtt..egy centünk sincs.
Nem mondom h en nem költök de en tudok sporolni. Amig nem voltam vele nem volt sose gondom a pénzzel..sőt en adtam mindig kölcsön másoknak.. mióta együtt vagyunk 1 centet se tudok eltenni a fizubol.
Titokba spórolok (persze haa eljon a hó vége, mint most ugyis elő kell vennem... h ne éhezzünk) a barátom ugy veli h ebben a vilagbaan nem lehet spórolni..es ha o neki dolgozni kell akk hadd elvezze ki a pénzét! En meg inkább spórolnék autóra, házra..stb. (23/L +25/F) normális ez a hozzáállás tőle???
mennyi a bevétel és mennyi a "kötelező kiadás"?
24F
Tönkre teheti a kapcsolatot igen.
Bár szerintem az a gyakoribb mikor a nő szórja a pénzt.
Ha nem megy a kapcsolat simán találhatsz olyan férfit aki spórolni is tud.
Ha pedig együtt maradtok érdemes külön kasszán lenni. Majd ő éhezik te meg beosztod a pénzed. Csak szigorúnak kell lenned és nem megsajnálni. Így talán észbekap és megváltozik. Bár én mindig azt mondom az emberek nem változnak!
Felesleges a közös kassza. Bontsátok szét és ossza be a saját pénzét. Legyen egy közös boríték amibe beteszitek a rezsi és a kaja felét, a többivel meg gazdálkodjon mindenki maga. Nálunk ez működik, bár mi csak a rezsit felezzük, az ételvásárlás elég random módon történik. Viszont nem egymás pénzét használjuk fel mindenféle dologra amiket kizárólag magunknak vásárolunk.
Nem tudom, miért gondolja, hogy nem lehet spórolni, ha drága az albérlet, keressetek olcsóbbat, spóroljon tanfolyamra vagy valamire amivel később többet kereshet, ha nem kerestek sokat, nem kell azonnal több millió forintos célokat kitűzni, hanem érdemesebb inkább kisebb befektetésekben gondolkodni, mint egy új szakma, nyelvtanulás, stb.
Egyetértek 9-el, a pénzköltési szokások az egyik olyan kérdés, amiben egyeznie kell a pár két tagjának egy boldog kapcsolathoz. Ugyanolyan fontos, mint hogy ki hány gyereket akar, akar-e egyáltalán. Szóval egy alap dolog.
Ezen a külön kassza sem segít, ha tartós kapcsolatot szeretnél. Lesznek olyan céljaitok, amikhez mind a ketten kelletek. Márpedig úgy nem fog menni, hogy mindenbe csak te teszel energiát. Az agyadra fog menni, és valószínűleg te is az övére, mert úgy fogja érezni, hogy börtönőrként állsz őt minden jótól megfosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!