Van értelme eröltetni a kapcsolatot?
Röviden arról van szó, hogy van egy nővérem, aki féltestvérem, én még 23 éves vagyok, ő már 38. Évekkel ezelőtt rendszeresen évente(karácsony környékén) látogatott meg minket, édesapám igazából nem nagyon kereste úgy sosem, mondván felnőtt, saját élete van stb., de én elég családcentrikus vagyok, és mindigis szerettem volna jóba lenni vele is. Úgy körülbelül 3 évvel ez előtt már ez a karácsonyi látogatás is abbamaradt, van neki élettársa, meg ott van az ő anyja, szóval van neki mondhatni egy teljes családja nélkülünk.
Tavaly felvettem vele újra a kapcsolatot, én összehoztam egy kis összejövetelt, ha már apumnak nem volt ez ennyire fontos, majd most karácsonykor is felhívtam, és egyedül meglátogattam őket.
Nincs különösebb gond a viszonnyal, csak egy nagyobb akadálynak érzem azt, hogy nincs múltunk, és hogy azt a sok évet már nem valószínű, hogy be tudjuk pótolni, inkább néznénk egymásra távoli rokonként, mint testvérként.
Valakinek volt esetleg hasonló szituációban része?
Ha ő is benne van a találkozásban akkor miért ne?
Viszont nekem az jön le hogy csak te keresed őt. Igy viszont mar másabb a helyzet. Ő keresne teged?
az a baj, hogy nem ismerem eléggé ahhoz, hogy meg tudjam mondani biztosra, hogy teher-e ez neki vagy nem.
ő idáig a munkára hivatkozott, hogy amiatt nagyon nehéz egyáltalán azt összehozni, hogy találkozzunk. gyakorlatilag hétfőtől szombatig dolgozik, sokszor még vállal plusz munkát is, miután a rendes munkából hazaér, így kvázi csak a vasárnap az, ami ilyen pihenőnap, de akkor meg próbál kikapcsolódni, meg az élettársával lenni, ezt mesélte karácsonykor. szóval logikusan gondolkozva ezt is maximálisan meg lehetne érteni, de az is lehet, hogy kifogás.
Hat de ő is érdeklődhetne feloled...ha érdekelnéd. Ha nem is találkozni max telefonon beszélni vagy akármi. Szerintem "nyűg" vagy neki még te is a munka mellett. Nekem ez a véleményem.
Masodik voltam.
Saját tapasztalat.:
Inkább most tartsátok a kapcsolatot, mint 70 évesen kelljen egymást hivatalos úton az önkormányzaton keresztül kerestetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!