Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van szerintetek értelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szerintetek értelme tovább folytatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok (23/F)

Lassan másféléve hogy együtt vagyok a párommal. Nagyon jó összhangba voltunk, szinte olvastunk egymás gondolatában, mindig terveztük a jövőnket. Nem volt szükségünk senkire egymásba megtaláltunk mindent a legjobb baráttól kezdve a szerelemig. Sokat veszekedtünk mostanában és többnyire együtt sírtunk amiért a másikat megsértettük/bántottuk.

Sajnos nem túl jó helyzetben él, sok gond van a családjával az alkohol miatt és a családi kapcsolatuk sem túl jó (...)

Tudom hogy őt ezt bántja de sajnos ez már előttem jóval régebbi gond/gondok sokszor megpróbáltam kárpótolni és mindig boldogságot vinni az életébe, biztatni ara hogy minden jó lesz. Sajnos az utóbbi hetekben úgy érzem hogy csak az ő életét élem a sajátomét nem. Kezd elfogyni a türelmem ahogy neki is.

Szeretném hogy minden a régi legyen, mit tegyek? Tehetetlenek érzem magam, nem tudom meddig várjak még, meddig érdemes.

2019. dec. 16. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy valóban egy komoly gonddal áll szemben. Nagyon rosszul érintheti őt ez az egész dolog ami a családjában történik most és bármennyire is próbálod őt "kárpótolni", nem fog menni. Téged is megértelek valahol. Szerintem ülj le vele és beszélgessetek egy nagyot. A kapcsolatotokról, az érzéseitekről, mndenről. Hátha sikerlül még rendbehozni.
2019. dec. 16. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:
62%
ugye azt tudod, hogy ha még te is elhagyod teljesen összetörik.. a költözés nem megoldható?
2019. dec. 16. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!